Lamborghini Aventador fara placute de inmatriculare, oprit de politisti! Ce pedeapsa a primit soferul

Lamborghini Aventador fara placute de inmatriculare

Cu viteza excesiva, fara placute de inmatriculare si fara niciun act al masinii. Asa a fost prins soferul unui Lamborghini Aventador de politistii de la rutiera.

Sa vezi un Lamborghini pe strazile capitalei slovace nu-i un eveniment tocmai des intalnit, iar o astfel de masina nu intoarce doar capele trecatorilor, ci si pe ale politistilor. Iar daca circuli si cu viteza, cu siguranta le dai un bun motiv agentilor sa... priveasca masina indeaproape.

Saptamana trecuta, politisii slovaci au oprit un autovehicul Lamborghini Aventador, detectat de ratar cu o viteza de 81 de km/h, mult peste limita maxima admisa in localitate. Viteza nu a fost singura problema a soferului. Acesta nu avea placute de inmatriculare pe fata si nu a putut sa prezinte niciun act, pentru ca... nu le avea la el. In posesia lui se afla doar permisul de conducere, pe care, insa, l-a „lasat” la politisti.

Scena s-a petrecut in Bratislava, capitala Slovaciei, si a fost relatata pe retelele de socializare de oamenii legii, iar postarea a fost luata cu asalt de internauti, care au gasit un bun motiv sa se amuze. „La viteza asta, probabil l-ati prins cu radarul cand parca” este unul dintre comentariile facute la postarea politistilor slovaci.

Videoclipul zilei

Newsletter