Afla cu ce pret si-a vandut Justin Bieber un Ferrari 458 Italia

Justin Bieber Ferrari 458 Italia

Nu am mai vorbit de mult timp despre bolizii detinuti de vedete si scosi la licitatie, asa ca va supunem atentiei astazi un model Ferrari 458 Italia. Proprietarul lui era pana nu cu mult timp in urma Justin Bieber, cunoscut star pop printre cei din generatia adolescentina. Automobilul a fost scos la licitatie in cadrul unui eveniment special organizat in urma cu cateva zile in orasul american Scottsdale.

Ferrari 458 Italia a fost lansat in toamna lui 2009 in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, intrand rapid in inimile tuturor pasionatilor auto din intreaga lume. Modelele in cauza au fost construite intre anii 2009 si 2015, an in care Ferrari 488 a fost prezentat la Geneva drept inlocuitor.

Echipat cu o unitate de motorizare V8 aspirata natural si cu o capacitate de 4.5 litri, Ferrari 458 Italia dispune de nu mai putin de 570 de cai putere si de un cuplu maxim de 540 Nm. Transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii de viteze automata Getrag cu sapte rapoarte.

Cu o asemenea echipare tehnica sub capota, bolidul de la Maranello are o fisa tehnica de-a dreptul impresionanta. Ca sa va faceti o idee asupra a ceea ce vorbim, va spunem ca viteza maxima care poate fi atinsa este de 325 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat in doar 3.4 secunde.

Exemplarul despre care vorbim astazi a fost cumparat de Justin Bieber in anul 2014. Acesta nu s-a multumit cu modelul standard, asa incat a apelat la serviciile specialistilor in tuning de la atelierul West Coast Customs. Astfel, modelului i-a fost aplicat la exterior un kit aerodinamic de tip Liberty Walk, in timp ce rotile au primit un set de jante speciale marca Forgiato, cu dimensiuni de 20 de inci. De asemenea, starul american a mai dotat bolidul si cu un sistem audio de cea mai buna generatie.

Asa cum era de asteptat, bolidul detinut de Justin Bieber a trezit ceva interes din partea colectionarilor auto. Licitatia s-a incheiat dupa numai trei minute si jumatate, iar pretul a fost aproape de doua ori mai mare fata de cel obisnuit: 434.500 de dolari. Justin Bieber a fost prezent si el la eveniment, interactionand pe parcursul evenimentului cu cei care si-au dorit sa ii cumpere masina. Mai mult decat atat, acesta i-a acordat castigatorului si un bonus ce consta intr-un bilet exclusiv la un concert viitor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter