Un jurnalist celebru a murit. Elicopterul in care se afla s-a prabusit peste un camion si a luat foc

Ricardo Boechat Accident Elicopter

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti brazilieni, Ricardo Boechat, a murit dupa ce elicopterul in care se afla s-a prabusit pe o autostrada in Sao Paolo si a luat foc. Potrivit surselor citate de BBC News, elicopterul in care se afla jurnalistul s-a prabusit peste un camion aflat in miscare si a luat foc.

Jurnalistul, alaturi de pilotul elicopterului, au decedat pe loc, iar soferul camionului a fost salvat de medicii sositi la fata locului.

Ricardo Boechat, in varsta de 66 de ani, era considerat unul dintre cei mai importanti jurnalisti din tara sud-americana si a castigat de trei ori premiul pentru cel mai bun jurnalist al anului in Brazilia. Era cunoscut pentru nenumaratele dezbateri electorale la posturile de televiziune la care a lucrat.

Ironia face ca inaintea accidentului, jurnalistul tocmai vorbise la un post de radio despre tragediile petrecute in 2019 in Brazilia. Acesta a amintit de barajul rupt ce a provocat moartea a 325 de persoane, dar si incendiul la baza de copii a echipei de fotbal Flamengo.

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter