Jos palaria! Selly si-a regizat accidentul pentru a demonstra puterea dezinformarii

Selly a reusit o farsa de zile mari pentru toata presa din Romania, pentru ca vloggerul si-a inscenat accidentul care a aparut ieri in mediile de socializare. Se pare ca farsa le era destinata celor de la Romania TV, care au prezentat o stire falsa despre el.

Stirea ca a Selly a mai facut un accident ieri a facut inconjurul Romaniei si toate posturile de televiziune au anuntat ca vloggerul a fost implicat intr-un alt eveniment. Totusi, se pare ca totul a fost o inscenare pentru cei de la Romania TV, care in trecut au mai prezentat o stire fake despre acesta.

Lectie data de Selly pentru toate televiziunile din Romania

Trebuie sa recunoastem, ca este una dintre cele mai bune farsa din ultimii ani. Selly a demonstrat ca este atat de usor sa dezinformezi si ca nu tot ce este la televizor poate fi adevarat.

Citeste si: Cati kilometri a facut Selly cu Mercedesul CLS in doar 9 luni

Selly a declarat ce Romania TV i-a speriat toata familia pentru un punct de rating in plus. Mai mult, postul TV a spus ieri ca vloggerul a intrat cu masina intr-un semn de circulatie pe care l-a doborat. Lucru neadevarat, pentru ca nu se stia absolut nimic.

Vloggerul a spus ca nimeni nu a verificat nimic si nimeni nu l-a sunat pentru a verifica daca daca accidentul este real.

Ce au spus cei de la Romania TV?

Selly a trimis imaginile la Romania TV de pe un alt cont, iar stirea a fost preluata de televiziune. Bineinteles, stirea a ajuns mai departe si la cei de la Digi 24, dar si la alte televiziuni.

Romania TV a descris accidentul lui Selly cu lux de amanunte, cum ca acesta a intrat intr-un semn de circulatie pe care l-a si doborat. In urma impactului, masina lui Selly se alesese cu un far spart si cu o caroserie indoita. Totusi, nu a fost vorba de nici un detaliu de genul, iar stirea a fost inventata de postul TV.

Filmarea este regizata aproape perfect, pentru ca Selly se arata extrem de deranjat de pustiul care filma accidentul. Mai mult, acesta este luat la rost si de Gami, un alt membru al trupei 5Gang.

Ce s-a vazut in video era, de fapt, un model 3D care a fost integrat la perfectie in acel video. Se vedea farul spart, dar si capota sarita, asa ca este de inteles modul cum au fost indusi in eroare cei de la Romania TV. Una peste alta, Selly a dat o lectie tuturor, inclusiv noua! Bravo!

VIDEOCLIPUL ZILEI