Jerry Seinfeld dat in judecata pentru ca ar fi vandut un model Porsche contrafacut

Jerry Seinfeld Porsche 356 1500 GS/GT Carrera Speedster

Daca mai e nevoie sa o spunem, Jerry Seinfeld este actor, un comediant mai exact, cunoscut si pentru colectia sa extrem de vasta de masini Porsche de valoare.

Mai mult, in lumea colectionarilor de masini, si in special de modele Porsche, actorul este cunoscut pentru alegerile sale extrem de bine gandite atunci cand vine vorba despre colectionarea unor masini Porsche destul de rare.

Ei bine, la o licitatie recenta, in care actorul a decis sa renunte la una dintre masinile sale, aceasta, un Porsche 356 Speedster din 1958, a fost vanduta la un pret premium, mai exact pentru suma de 1.540.000 de dolari.

De ce acest pret? In primul rand, e vorba despre faptul ca masina este una dintre cele mai putin de 60 de modele GS/GT construite vreodata, cu caroserie din aluminiu.

In acelasi timp, cunoscatorii sustin ca aceasta masina este singurul exemplar original finisat in culoarea originala verde Auratium. Sa nu uitam sa mentionam ca acest model extrem de rar a venit insotit si de o copie a certificatului de autenticitate Porsche.

In acest moment, cel care a cumparat masina nu mai este chiar atat de sigur de originalitatea masinii. O companie americana pretinde ca acest model clasic cumparat de la actor nu ar fi decat un mare "fals".

Mai mult, exista pe rol, chiar acum, un proces care are la baza aceasta idee ca masina nu ar fi complet autentica. Avem, deci, de-a face cu o adevarata contradictie fata de cele intamplate la licitatie, atunci cand acest Porsche din 1958 a fost prezentat a fi "un exemplu extraordinar al unui model Porsche extrem de rar".

Se pare ca Jerry Seinfeld ar fi declarat ca "este extrem de curios sa afle cum a ajuns compania americana la aceasta concluzie, avand in vedere ca specialistii pe care i-a angajat atunci cand a cumparat masina nu au vazut nici un fel de semn de neoriginalitate".

Conform informatiilor din presa americana, dupa initierea procesului, Jerry Seinfeld s-a oferit sa returneze banii si sa-si ia masina inapoi. Va tinem la curent...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter