Te-ai imaginat vreodata la volanul unei masini ale lui James Bond? Iata cele mai renumite 5 modele!

Aston Martin DB10 James Bond

Oare cine nu s-a uitat macar o data la filmele cu James Bond? Celebrul 007 este, probabil, cel mai cunoscut agent secret de pe planeta, intotdeauna impecabil si misterios. In cele 22 de filme din aceasta franciza, James Bond a fost jucat de mai multi actori.

Sunt aproape 50 de ani de la apariÅ£ia primei serii cu James Bond, iar de atunci celebrul Agent 007 a fost personificat de o serie de actori celebri, precum Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan sau, mai nou, Daniel Craig. Desi personjele s-au schimbat, agentul si-a pastrat mereu gustul pentru masinile sport, gadget-urile high-tech, femeile frumoase si….vodka martini.

Dar sa lasam vodka la o parte, pentru ca alcoolul nu merge cu masinile! Masinile lui James Bond au tinut mereu pasul cu personajul principal si epoca, celebrul personaj conducand nu mai putin de 28 de autoturisme.

Masinile au fost suferit numeroase modificari pentru a include arme elaborate, sisteme anti-urmarire si diferite moduri de transport. Iata mai jos cateva dintre masinile celebrului James Bond, o prezentare a celor mai populare marci conduse de agentul 007:

Toyota 2000GT Convertible

Toyota 2000GT Convertible este o legenda in sine, iar in seria “You only live twice” ea este adusa in fata reflectoarelor pe strazile din Japonia. Doar doua exemplare ale lui 2000Gt au fost construite in varianta cabrio, din motivul ca actorul care-l interpreteaza pe James Bond, Sean Connery, nu incapea in masina. Cele doua modele de Toyota au fost folosite doar pentru filmarile seriei.

Lotus Esprit S1

Celebra masina care se transforma in submarin este o masina sport care a fost construita de catre Lotus intre 1976 si 1978. Ea a fost echipata cu un motor Lotus 907 in 4 cilindri de 2,0 litri cu 160 cai putere.

BMW Z3

Condus de Bond in seria Golden Eye Z3 a aparut pe piata la scurt timp dupa aparitia in film. BMW Z3 a fost primul roadster de masa produs de BMW, si primul model asamblat in SUA. Acesta a fost echipat mai intai cu un motor in 16 valve, dezvoltand 140 cai putere si accelera de la 0 la 100 in 8,5 secunde.

Aston Martin DB10

Aston Martin DB10 este al saselea Aston diferit care apare in seria Bond, sasiul fiind bazat pe modelul de serie V8 Vantage si dispunde de un motor V8 de 4,7 litri. Masina atinge 300 km/h si accelereaza de la 0 la 100 in 4,7 secunde. 3. BMW Z3

Aston Martin DB5

Aston Martin DB5 a fost mereu legata de James Bond. Ea este cea mia populara dintre toate masinile conduse de 007. Masina luxoasa a fost conceputa de Carrozzeria Touring Superleggera si fabricata de Aston Martin incepand cu anul 1963. Motorul de 4 litri cu 282 cai putere si o viteza maxima de 233 km/h a fost unul emblematic pentru Aston Martin si, se pare, perfect pentru Mr. Bond.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter