Un barbat din Malaezia isi retraieste copilaria: si-a tunat Jaguarul S-Type cu masinute de jucarie!

Jaguar S-Type Tuning Masinute

Atunci cand amintirile din copilarie te napadesc si mai esti si pasionat de tuning… cateodata nu iese tocmai bine ceea ce iti pui in minte sa faci. Si daca pe langa toate astea mai ai si o colectie impresionanta de masinute… finalul chiar este unul nefericit.

Un Jaguar S-Type ajuns la batranete primeste un tuning pe care nu o sa-l mai vezi in viata ta. Si nu spun asta ca sa exagerez cumva vreun tuning peste limite de frumos, chiar spun asta pentru ca sigur nu s-a mai gandit nimeni la asa ceva.

De la departare pare un autocolant care imita destul de bine realitatea, insa daca te duci cativa pasi mai aproape… ineditul iese la suprafata. Daca mai pui si mana, iti vei da seama ca barbatul acesta chiar isi retraieste copilaria in cel mai… interesant mod.

Acest barbat din Malaezia chiar si-a tunat masina Jaguar S-Type acoperind-o cu masinute de jucarie. Daca desene tip benzi desenate am mai vazut si ni se pare ceva normal, caroserii acoperite cu cristale am mai intalnit si ni se pare definitia opulentei, masini placate cu aur sau bronz fac parte din categoria tuningul normal pentru arabi, acest tip din Malaezia s-a gandit sa dea o definitie… prostului gust.

Si i-a iesit destul de bine, trebuie sa recunosc. Nici macar modelele Mercedes-Benz tunate atat de grosolan incat sa para masive si agresive nu mi se mai par prost gust, acum ca ma uit cu atentia la opera acestui barbat.

Mi-ar placea sa petrec o zi cu tipul acesta si sa observ cum se comporta masina in diferite ipostaze. Sa vad cum face fata ploii, cum se descurca la spalatorie si… curiozitatea cea mai mare… ce se intampla cu mizeria pasarilor?

Ajung la concluzia ca uneori e bine sa nu primesti o masina pe mana… unii chiar nu stiu cum sa-si faca masinile sa arate mai urat. Desi, in conceptia lor, un tuning de genul asta este cat se poate de ingenios si aratos.

Va multumesc, baieti, ca existati! Datorita voua avem motive mai multe sa ne amuzam si sa invatam cum sa nu gandim un tuning, dar mai ales, cum sa nu-l punem in practica. Doar imaginati-va cat de peste mana ar fi o masina ca aceasta, mai ales daca iti este masina de zi cu zi.

Nu numai ca ati conduce o masina care nu se curata in totalitate, iar mizeria se aduna, vopseaua se distruge, caroseria se mananca, dar este si cel mai bun punct de plecare pentru mistourile si caterincile zilnice de la birou.

Newsletter

Whatsapp