Incredibil! Cum a ajuns un roman sa plateasca degeaba zeci de amenzi din Germania si Austria

Un barbat din Navodari este de aproape un an victima unor mari neplaceri. Conationalul nostru s-a trezit cu zeci de amenzi de circulatie, eliberate in Germania si Austria pe numele sau. Ineditul este ca el nu a fost niciodata in aceste tari!

Toate neplacerile romanului se trag din faptul ca si-a vandut masina fara sa faca actele. Pe 19 martie 2018, bărbatul si-a vandut autoturismul, un Volkswagen Passat, pentru suma de 10.000 de euro. Cumparator a fost un barbat din Botosani, cu care a incheiat un contract de instrainare-dobandire. Masina nu a fost radiata insa la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (DRPCIV).

Intre timp, noul proprietar al autovehiculului a plecat la munca in Germania si a avut numeroase abateri de la regimul rutier. Politistii din Germania si Austria au trimis insa amenzile pe adresa proprietarului din acte, barbatul nostru din Navodari. Intr-un an de zile acesta a strans amenzi in valoare de mii de euro.

Cel mai recent incident pentru care soferul plecat in Germania a primit amenda a fost si filmat. Soferita unui TIR l-a surprins intr-o intersectie din Germania, incadrat pe ultima banda, pentru a vira la stanga. In momentul in care semaforul s-a facut verde, soferul a taiat fata celorlalti soferi si s-a bagat in fata lor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter