Incredibil! Cat ajunge sa coste un loc de parcare in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti

Daca pana acum ne minunam de preturile mari cu care se vindeau locurile de parcare in alte tari, iata ca acestea au ajuns si in tara noastra, mai exact, in Capitala. Iata cat ajunge sa coste un loc de parcare in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti.

Incredibil! Cat ajunge sa coste un loc de parcare in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti

Preturile locurilor de parcare au explodat in Bucuresti, din cauza faptului ca orasul este extrem de aglomerat. Tocmai din acest motiv, dezvoltatorii de ansambluri rezidentiale cer sume extraordinar de mari pentru locurile de parcare normale sau cele din subsol. Iata cat ajung sa coste aceste locuri unde iti parchezi masina.

Cat dureaza obtinerea unui loc de parcare in Bucuresti?

Ei bine, dupa ce o sa va spunem cat dureaza obtinerea unui loc de parcare in Bucuresti, o sa intelegei si de ce dezvoltatorii cer sume exorbitante. Persoanele care incearca sa obtina un loc de parcare in Capitala, spun ca aceasta operatiune seamana cu o batalie cu morile de vant.

Citeste si: Ce probleme are o masina care este tinuta in parcare si este folosita foarte putin

Dupa ce ai depus cererea, poti pierde ani buni din viata, pentru ca vei astepta mult si bine pentru un loc de parcare primit de la primarie. Sunt cazuri in care bucurestenii asteapta de 8 ani un loc de parcare si tot nu au primit nicio veste.

Trebuie sa ai nervi de otel, asa ca acum intelegeti de ce dezvoltatorii cer preturi exorbitante pe un loc de parcare in aer liber sau in subteran. Din acest motiv, batalia pentru locuri de parcare continua in Bucuresti, iar rabdarea soferilor este incercata in fiecare zi.

Ce pret are un loc de parcare in ansamblurile rezidentiale din Bucuresti

Daca nu stiai inca, in Bucuresti sunt doar 250.000 de locuri de resedinta si doar 20.000 de locuri publice, unde soferii isi pot parca automobilele. O sa spuneti ca sunt de ajuns, dar daca va spunem ca sunt 1.5 milioane de masini care circula in fiecare zi in Capitala, o sa va schimbati parerea. Tocmai din acest motiv, acestia isi lasa masinile parcate in locuri nepermise.

Asadar, atunci cand vreti sa va mutati si cumparati un apartament intr-un ansamblu rezidential, se pune problema si achizitionarii unui loc de parcare, asta in cazul in care aveti doar o masina.

Dezvoltatorii imobiliari cer preturi mari pentru un loc de parcare. 10.000 de euro costa un loc de parcare in aer liber, in timp ce un loc de parcare intr-un garaj subteran costa si 20.000 de euro.

Dupa cum vedeti, nu este deloc ieftin, iar cei care se muta intr-o casa noua, se vad nevoiti sa cumpere si un loc de parcare. Bineinteles, multi opteaza pentru un loc de parcare subteran, pentru ca in acest mod au grija si de automobilul lor.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter