Incredibil! Angajatul unei spalatorii din Pitesti a fugit cu masina pe care trebuia sa o spele

Un tanar de 23 de ani din Pitesti a ajuns in arestul politiei, dupa o intamplare care cu siguranta le va aduce multora zambetul pe buze. Nu si victimei sale!

Tanarul de 23 de ani era angajatul unei spalatorii din Pitesti, cand s-a trezit la usa firmei cu un BMW. Fermecat de bolidul de zeci de mii de euro, tanarul a asteptat ca proprietarul sa plece, s-a urcat la volan si a plecat in graba. Faptul ca nu avea carnet de conducere si nu stia sa tina in frau un asemenea bolid nu a contat.

Dupa cativa kilometri, tanarul nostru, originar din comuna Popesti, a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat pe camp. Speriat, acesta a fugit de la locul accidentului.

In tot acest timp, proprietarul autoturismului a raportat la politie furtul masinii, insa habar nu avea ca hot este cel care trebuia sa o spele. Faptul ca tanarul nu s-a mai prezentat la munca l-a alertat atat pe proprietar, cat si pe politisti. Dupa numai cateva zeci de minute, tanarul a fost prins, urmand sa fie prezentat parchetului sub acuzatia de furt, conducere fara permis si distrugere.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM VERIFICI DACA MASINA PE CARE O CUMPERI E FURATA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter