Imagini surprinse in Capitala! Politistii stau pe telefon in timp ce soferii trec pe culoarea rosie a semaforului

Politistii stau pe telefon, soferii trec pe rosu

Recent, pe retelele de socializare a ajuns o inregistrare care arata cum politistii stau pe telefon, in timp ce, pe langa ei, masinile patrund in intersectie pe culoarea rosie a semaforului. Soferul unui autovehicul Dacia a fost la un pas sa provoace o tragedie, dupa ce a ignorat culoarea semaforului, iar la cativa metri distanta politistii nu au nicio reactie, fiind prea ocupati cu butonarea telefonului.

Imaginile au fost surprinse in centrul Bucurestiului, de camera frontala a unui motociclist, oprit la semafor, langa masina unui echipaj de politie. Motociclistul privea stupefiat cum mai multe vehicule incalca legea, chiar sub ochii oamenilor legii.

Gestul soferilor iresponsabili ar fi putut avea repercusiuni grave, daca unul dintre ei nu ar fi reusit sa evite in ultimul moment tamponarea cu masinile angajate regulamentar in trafic. Insa nici acest eveniment nu i-a „impresionat” pe politisti.

La finalul materialului video, vedem cum unul dintre agenti coboara geamul masinii pentru a se adresa motociclistului, care sustine ca politistul i-ar fi spus ca a vazut tot ce s-a intamplat, insa nu poate face nimic.

Newsletter

Whatsapp