Imagini nemaivazute cu Michael Schumacher! Familia a oferit fotografiile!

Documentar despre Michael Schumacher

Accidentul de schi suferit de Michael Schumacher in urma cu mai bine de cinci ani l-a transformat intr-o adevarata legenda, misterul care planeaza starii sale de sanatate devenind unul dintre subiectele preferate ale presei din intreaga lume.

Fanii septuplului campion mondial de Formula 1 se pregatesc pentru un moment emotionant. Imagini nemaivazute cu fostul pilot de curse vor aparea in viitorul apropiat, fotografiile urmand sa fie prezentate publicului cu acceptul familiei intr-un film documentar despre viata si activitatea germanului.

Pelicula va fi prezentata cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes si potrivit realizatorilor, este aproape gata de a rula pe marile ecrane de pe Riviera franceză. Pe parcursul filmului vor aparea interviuri si imagini nedifuzata pana acum in care apare „Schumi”, acestea apartinand arhivei personale a fostului sportiv de legenda. De altfel, familia lui Schumacher a fost cea care a decis realizarea acestui super-documentar, considerand ca un super-campion merita sa fie cunoscut si de cei care nu l-au vazut niciodata gonind in cursele din Marele Circ.

"Cariera sa merita sa fie celebrata. Suntem fericiti ca acest film se afla pe mainile unor profesionisti atat de ambitiosi si de sensibili", a spus Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al familiei Schumacher.

Michael Schumacher (n. 3 ianuarie 1969, Hürth-Hermühlheim, Republica Federala Germania) este un fost pilot de Formula 1. Statistic, prin prisma celor sapte titluri mondiale castigate, a celor 91 de victorii, 68 de pole position-uri si 76 de cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.

In 2006, in urma unui sondaj efectuat de FIA, Michael Schumacher a fost votat de catre fanii Formulei 1 drept cel mai popular pilot care a evoluat vreodata in acest sport.

Faptul ca de-a lungul carierei a incantat privirile spectatorilor si telespectatorilor cu evolutii de senzatie, dar pe de alta parte a fost si implicat intr-o serie de scandaluri cauzate de pilotajul sau.

In decembrie 2013, Schumacher a suferit o trauma serioasa la cap in timp ce schia in statiunea Meribel, din alpii francezi. El a fost transportat pe cale aeriana la spital, operat si indus in stare coma artificiala. Dupa ce s-a aflat in coma din 29 decembrie 2013 pana pe 16 iunie 2014, el a parasit spitalul din Grenoble pentru a se reabilita in continuare la Spitalul Universitatii (CHUV) din Lausanne, Elvetia.

 

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter