Haideti sa vedem ce am invatat despre industria auto in 2015!

Industria auto este mereu in schimbare, companiile producatoare de vehicule vor sa atraga cat mai multi clienti. Ei au avut si anul acesta un succes in privinta vanzarilor, iar noile tehnologii sunt punctele forte cu care ne impresioneaza.

Se pare ca pe plan mondial insdustria auto s-a bucurat de o perioada de crestere si profitabilitate. In cee ace priveste viitorul, ramane de vazut! In topul productiei mondiale s-au aflat mult timp Statele Unite ale Americii, detronate de Japonia mai apoi. Se pare ca in Europa lucrurile stau altfel, piata auto fiind un pic in scadere.

Dar acest lucru nu este un impediment pentru producatori, ei venind mereu cu inovatii si tehnologii de ultima ora care incanta atat europenii cat si membrii ai celorlalte state din afara Europei. Iata mai jos cateva lucruri pe care noi le-am aflat in 2015 sau care, ne-au marcat in aceasta industrie atat de populara.

Dieselgate

Prima si cea mai importanta stire care a facut inconjurul planetei este scandalul celebru, de acum, al emisiilor cu scandal ale Volkswagen. Pentru Volkswagen este un scandal care ii pericliteaza imaginea…sau poate nu. Desi stirea a debutat la inceputul lunii septembrie, se pare ca si acum raman multe intrebari nestiute. Asadar, pregatiti-va ca nu e terminat subiectul!

SUV-uri de lux

SUV-urile iau cu asalt piata auto! Bentley si-a anuntat modelul SUV Bentayga, Lamborghini confirma productia pentru Urus, Rolls-Royce are Culliman si chiar si Lotus a confirmat ca lucreaza la un model SUV. Prin urmare, moda incepe cu SUV!

Masini Electrice

Masinile electrice sunt “pe val”! Chiar si celebrul concern britanic Aston Martin vine in forta cu RapidE, lansat in octombrie sau Porsche Mission E. Ei da, mai multi producatori si-au arata intentiile pentru a lansa astfel de masini. Sa fie oare Solutia de viitor asta?

Motoare turbo

Masinile cu motoare turbo sunt prezente din ce in ce mai des! Anul acesta Ferrari 488 GTB si Ferrari California au castigat motoare turbo. Fie ca va place sau nu, aceasta este forma pe care o capata performanta zilele astea.

Inovatii

Conform Consumer Reports tendintele anului 2015 in industria auto se indreapta catre inovatii. Aici putem spune ca in materie de tehnologii sistemele electronice din interiorul masinilor sunt un plus adus industriei, nu credeti?

Al treilea mare producator de masini in Romania

Pe plan local avem vesti bune: se pare ca al treilea producator de masini ar putea veni in Romania in anul 2016. Asta da noutate, nu?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter