Fotografia buclucasa. Un sofer a ramas fara permis din cauza unei postari pe Facebook

Sofer autocar depasire amenda

Dupa ce a pus toti participantii la trafic in mare pericol cu o manevra foarte periculoasa, pe centura Nord Vest a Aradului, un sofer va fi sanctionat dur de autoritati.

Dupa ce soferul unei alte masini a postat pe Facebook momentul in care soferul de autocar incalca legea, soferul de autocar a fost indentificat de autoritati si a primit o amenda foarte mare.

Conform IPJ Arad, evenimentul a avut loc pe 8 februarie si a surprins soferul de autocar intr-o depasire pe centura Nord Vest (directia Gradiste-Horia) intr-o curba la stanga si pe linie continua. Mai mult, soferul autocarului a depasit si o coloana de autoturisme. Drept urmare, dupa ce a fost identificat, acestuia i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile dar si o amenda de 580 lei.

Se pare ca postarea de Facebook a fost foarte importanta pentru autoritati asa ca rugamintea noastra este sa conduceti regulamentar, nu se stie cand un alt ochi vigilent va poate surprinde intr-o manevra gresita sau interzisa!

Newsletter

Whatsapp