Foto! Apariție neobișnuită pe străzile unei capitale europene. Autobuzul fără șofer te plimbă prin tot orașul!

Autobuz autonom in Oslo - Norvegia

Ceea ce parea imposibil a devenit o realitate. Turistii care vor sa incerce experiente noi intr-una dintre cele mai frumoase si moderene capitale din Europa au sansa de a face un tur al portului intr-un autobuz autonom de toata frumusetea. Initiativa face parte dintr-un plan bine elaborat de autoritatile respectivei tari de a atrage cat mai multi turisti in zona.

Vorbim despre Oslo, capitala Norvegiei, una dintre tarile cele mai avansate din punct de vedere economic si, cel mai probabil, primul stat european, care intr-un viitor nu foarte indepartat, va renunta definitiv la masinile pe carburanti.

O fotografie cu autobuzul autonom a fost postata pe pagina de Facebook „Visit Oslo” si anuntul este cat se poate de simpatci si atractiv: „Va anuntam ca incepand de astazi, pe strazile din Oslo veti putea vedea doua autobuze fara soferi pe care le-am botezat Oda si Mads. Ele va vor oferi posibilitatea de a iesi la o promenada de neuitat. Incercati-le! Ele vor opri la Vippetangen si in fata primariei orasului”, scriu cei care administreaza pagina de Facebook.

Newsletter

Whatsapp