Fostul director al lui Renault, Carlos Ghosn, si-a platit nunta din banii firmei

Carlos Ghosn

Purtatorul de cuvant al celor de la Renault a anuntat ca nunta fostului director al firmei, Carlos Ghosn, a fost platita exclusiv din banii companiei.

Celebrul eveniment a avut loc in 2016 si a fost organizat la Palatul Versailles, una dintre cele mai importante locatii din lume pentru astfel de evenimente cu un impact major. Jurnalistii francezi de la Le Figaro au descoperit ca totul a fost insa platit de Renault, in baza unui contract de sponsorizare intre cele doua parti.

Compania franceza a finantat renovarea palatului, in timp ce Ghosn si aleasa inimii s-au bucurat de una dintre cele mai importante locatii din lume din punct de vedere istoric.

Renault a descoperit recent, in urma unei anchete interne, ca lui Carlos Ghosn i-au fost alocati 50.000 de euro in scopuri personale. Compania franceza a decis astfel sa se adreseze unui judecator pentru a rezolva aceasta problema, iar oficialul cu origini braziliene este acuzat acum si pentru nedeclararea corecta a unor compensatii primite in trecut.

Avocatul lui Ghosn a incercat sa isi apere clientul si a declarat ca el nu stia de cei 50.000 de euro care au fost alocati lucrarilor de intretinere a Palatului Versailles.

Carlos Ghosn se afla in spatele gratilor la Tokyo, fiind inchis de pe data de 19 noiembrie 2018. Brazilianul a incercat sa obtina eliberarea pe cautiune, insa a fost refuzat deoarece ar putea altera dovezi cheie din cadrul anchetei. 

Sud-americanul s-a casatorit pentru a doua oara in viata cu Carole dupa ce a avut un mariaj de 26 de ani cu Rita, fosta lui sotie, si are in acest moment patru copii: Caroline, Maya, Nadine si Anthony.

Newsletter

Whatsapp