Cate masini au fost distruse in total in seria Fast and Furious? Cifra este impresionanta!

Fast and furious

Atunci cand a aparut pentru prima data pe ecrane in anul 2001, filmul Fast and Furious a reprezentat incercarea celor de la Hollywood de a profita de pe urma curselor de masini ilegale. Aceasta subcultura s-a stins, din pacate cativa ani mai tarziu, dar producatorii francizei au reusit sa continue povestile din prima serie si au avut si in continuare succes cu franciza.

Nu de alta, dar exista o multime de impatimiti de viteza care adora cascadoriile facute cu ajutorul unora dintre cele mai apreciate masini. Reteta Fast and Furious a dus la incasari imense, asa cum stim cu totii. Dar ceea ce nu stiam, si am aflat de curand, este numarul masinilor distruse in filmele din seria Fast and Furious.

Si pentru ca orice fan al masinilor spectaculoase este interesat de acest subiect, haideti sa vedem impreuna cate masini si-au gasit sfarsitul la filmarile filmelor.

Citeste si: Renault a devenit partener oficial Star Wars

In industria cinematografica se zvoneste ca un numar de peste 1000 de masini au fost distruse in total de la aparitia primului film. Daca facem un calcul rapid, asta inseamna ca in fiecare minut de film s-a stricat mai mult de o masina. Dintre aceste 1000 de masini, un numar de 260 de vehicule au fost distruse doar in Fast Five.

Aproximativ 400 de masini au fost folosite pentru producerea filmului Fast and Furious 6, iar dintre acestea putine au supravietuit. Inca o informatie interesanta, este aceea ca in fiecare trailer de film, au fost distruse mai multe masini. Asadar, in prima serie, pe trailer apar 3 masini cu dauna totala, in 2 Fast 2 Furious sunt 6 autovehicule devastate. Pentru Fast and Furious - Tokio Drift s-au distrus doar in trailer 7 autovehicule, iar in filmul de prezentare pentru urmatoarea parte a seriei sunt stricate 12 masini.

In trailerul Fast Five apar 9 masini distruse, in partea a 6-a a filmului isi gasesc sfarsitul 13 masini, iar in ultimul film, Furious 7, vedem in trailer 6 masini distruse. Toate calculele despre care v-am povestit si voua mai sus au fost facute de o serie de brokeri de asigurari, dar si de cativa specialisti din domeniul auto.

Acestia au vrut, probabil, sa contabilizeze pagubele inregistrate de pelicula Fast an Furious. Concluziile lor se ridica la niste cifre impresionante: suma depaseste 500 de milioane de dolari. Se pare ca cea mai mare paguba a fost facuta de celebrul Jason Statham. Specialistii, despre care va vorbeam, au spus ca actorul a distrus masini si cladiri in valoare de aproximativ 182.350.445 dolari.

Te-ar mai putea interesa:

Iubesti masinile si filmele? Iata 10 filme cu masini pe care nu trebuie sa le ratezi!

Noul film Justice League este plin de super masini de la Mercedes-Benz

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter