Ferrari SP30, scos la vanzare. Modelul este unic in lume!

Ferrari SP30 este unica in lume si inca se afla in posesia unui indian plin de bani. Este vorba despre antreprenorul Cheerag Arya, care a hotarat ca e cazul sa scoata bijuteria la vanzare….pe internet.

Stim cu totii ca exista suficiente modele Ferrari facute la comanda, unice in lume. Acest SP30 iese, insa, in evidenta printr-un detaliu putin scontat: desi masina de lux a fost creata in 2012 nu a rulat decat...166 kilometri!Practic, proprietarul a cumparat-o si a cam uitat de ea. Sau mai bine spus, a pastrat-o in garaj. Acum, Cheerag Arya, din motive cunoscute doar de el, a scos Ferrari-ul la vanzare in Texas.

Daca ne uitam la cat de putin a rulat acest SP30, ne intrebam de ce l-a mai cumparat omul de afaceri indian. In orice caz, supermasina nu va fi vanduta decat cu o cifra care sa contina sase zerouri…Spunem asta chiar daca nu stim inca pretul exact.

Dar sa vedem cu ce a fost inzestrata, in mare, bijuteria rosie ca focul, care seamana cu un Ferrari F12 berlinetta, insa este, in realitate, un 599 Fiorano.

Specificatii Ferrari SP30:

- an productie – 2012;

- tip masina – coupe;

- culoare – rosie;

- culoare interior – gri;

- tip combustibil – benzina;

- motor V12;

- putere – 620 CP;

- cutie de viteze – automata;

E clar! Acest Ferrari va fi vandut destul de repede, avand in vedere calitatea, dar si felul in care a fost intretinut, atat pe exterior, cat si pe interior.

 

Newsletter

Whatsapp