Ferrari perfect functional, confiscat de stat pentru ca a circulat neinmatriculat, scos la vanzare cu 1.000 de lei!

Ferrari confiscat, vandut cu 1000 de lei

Politia a confiscat un Ferrari 599 GTB, in urma unui accident, iar acum scoate masina la vanzare. Este vorba despre un model extrem de rar, ultimul V12 echipat cu o cutie manuala de viteze, iar cumparatorul poate intra in posesia masinii pentru suma de doar 1.000 de lei.

Ferrari a lansat in 2006 modelul 599 GTB Fiorano si a fost varful de gama al brandului o lunga perioada de timp. Masina cu doua locuri avea un motor V12, pozitionat frontal si tractiune spate. Cei mai multi dintre cumparatorii de la acea veme au optat pentru o transmisie electrohidraulica cu sase trepte inspirata din Formula 1.

Exista, insa, 30 de cumparatori care au ales ca resursele unitatii de 6.0 litri cu 620 CP sa fie gestionate de o cutie manuala de viteze. De fapt, 599 GTB a fost ultimul Ferrari V12 care sa ofere o transmisie manuala.

Modelul nu se mai produce de aproape sapte ani, insa pretul unui astfel de autovehicul la mana a doua depaseste 100.000 de euro. Politia din China il vinde, insa, cu 1.000 de lei, dintr-un motiv simplu. Masina a fost confiscata in urma unui accident, in urma caruia oamenii legii au descoperit ca nu fusese niciodata inmatriculata.

Pretul de nimic este si el justificat de autoritatile chineze: „Nu exista vreo informatie despre acest vehicul in baza de date, asa ca dreptul de folosinta nu este transferabil si nu poate fi condusa. Din aceasta cauza este atat de ieftina - am catalogat-o drept fier vechi si am evaluat-o la 347 de dolari. Apoi am oferit un discount de 30% si am ajuns la pretul de aproximativ 250 de euro.”, a declarat un oficial chinez pentru presa internationala.

Alte detalii nu se cunosc despre Ferrari-ul vandut de chinezi. Nu stim daca masina poate fi exportata in afara tarii si inmatriculata ulterior, insa stim ca masina este perfect functionala, iar motorul arata impecabil, iar pentru viitorul ei proprietar va fi cu siguranta o investitie profitabila.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
HATCHBACK: AVANTAJE SI DEZAVANTAJE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter