Ferrari Enzo detinut de Michael Schumacher este scos la vanzare! Afla ce pret are!

Ferrari Enzo detinut de Michael Schumacher este scos la vanzare! Afla ce pret are!

Michael Schumacher, asa cum stim toti, a suferit un accident destul de grav. Familia este foarte optimista atunci cand vorbeste despre starea lui Schumacher, insa zvonurile spun ca situatia nu-i atat de roz precum pare.

Insa lui Michael Schumacher nu i-ar placea deloc sa-i dezbatem din nou si din nou starea de sanatate, asa ca haideti sa vorbim despre masini. Si de data aceasta am sa pun pe lista principala un Ferrari Enzo – masina pe care fostul pilot a condus-o, insa nu pe circuit, ci in viata personala.

Acest Ferrari Enzo face parte dintr-o editie limitata, de doar 399 de exemplare, iar modelul pe care il detine fostul pilot de Formula 1 este echipat cu sistem audio Bose, dar si geamuri electrice. De ce le amintim tocmai pe acestea ca fiind cele mai importante? Pentru ca Michael Schumacher si le-a dorit, iar Ferrari le-a indeplinit.

In interior, pe scaune si pe pragurile laterale gasim logotipul Michael Schumacher. Pentru exterior s-a ales nuanta Rosso Scuderia, iar etrierii s-au bucurat de aceeasi culoare pentru a completa imaginea exterioara a acestei minunatii.

Sub capota masinii se afla poate cel mai extraordinar lucru. Si nu ma refer acum la motorul automobilului, ci la semnaturile pilotilor care erau prieteni cu Michael Schumacher. Pe langa acestea mai exista si semnaturile oficialilor companiei Ferrari.

Aceasta masina nu este pentru prima oara scoasa la vanzare, mai existand o vanzare in anul 2013, imediat dupa ce fostul pilot a fost accidentat la schi. Automobilul are in bord 8000 de kilometri rulati.

Se zvoneste ca pretul acestei masini va ajunge la un milion de dolari, insa specialistii in licitatii estimeaza sume si mai mari avand in vedere ca automobilul are o importanta si o prestanta aparte.

Chiar daca unora li se pare destul de mult pentru un automobil, eu cred ca este un pret corect si toti cei care inteleg importanta istoriei si povestii din spatele masinii isi dau seama ca preturile pentru astfel de exemplare cresc semnificativ.

Nu stim nimic nou despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher, insa acest automobil il mai aduce o data pe fostul pilot in prim plan, in presa. Cine se va incumeta sa cumpere aceasta masina va fi un mare norocos si va duce acasa o piesa de colectie pe care multi si-o doresc.

Sa nu uitam ca pe langa frumusete, poarta sub capota semnaturile pilotilor prieteni cu Michael Schumacher si semnaturile oficialilor companiei Ferrari.

VIDEOCLIPUL ZILEI