Soselele Romaniei, cimitir pentru supermasini! Ferrari distrus total pe DN1, Lamborghini incendiat in Capitala!

Ferrari California Lamborghini Huracan Accident Romania

Ferrari California este o mașină la care toată lumea visează, iar cei care o dețin, nu știu să o prețuiască. A demonstrat-o un tânăr român, care a distrus un astfel de bolid după o clipă de neatenție.

Accidentul a avut loc pe DN1, în apropiere de București. Șoferul de 24 de ani a pierdut controlul bolidului și s-a izbit violent de parapetul care desparte sensurile de mers. Mașina a fost avariată destul de serios și va avea nevoie de reparații capitale.

Lansat în 2009, Ferrari California are un preț de catalog de 192.000 de dolari.

Potrivit statisticilor, la începutul anului erau aproximativ 190 de mașini Ferrari înmatriculate în România. De altfel, Ferrari este producătorul preferat de conaționalii noștri în ceea ce privește supercarurile. Nu întâmplător, pentru că la noi în țară se găsește unul dintre cele mai mari showroom-uri Ferrari din lume. Modelul preferat de români este 458.

Mijlocul de săptămână a mai adus un incident cu un supercar pe străzile patriei. Un Lamborghini Huracan a ars ca o torță pe Åžoseaua Andronache din București, în mers. La volan se afla atleta Anca Heltne, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing. Șoferița a observat în mers că de sub capota mașini iese fum și a tras pe dreapta. Bolidul a ars ca o torță.

Același bolid a fost implicat într-un scandal anul trecut, după ce soțul atletei a fost prins de radar cu viteza de 243 de kilometri pe oră pe A1. Sportiva, însărcinată în nouă luni, se afla pe scaunul din dreapta.

Videoclipul zilei

Newsletter