O femeie a intrat cu masina pe plaja la Constanta. A primit o amenda record pentru asta

Dacia Duster Plaja Amenda Record

Dragi soferi, mare grija! Nu intrati cu masina pe plaja! Avem aici un exemplu si amenda este uriasa. O femeie din Bucuresti a primit o amenda foarte mare, dup ace a fost prinsa cu masina pe o plaja din Constanta.

In varsta de 44 de ani, soferita a intrat cu un SUV Dacia Duster pe plaja ‘Trei Papuci’ din Constanta in ideea de a face o plimbare pe malul marii si, probabil, a testa abilitatile masinii.

Ghinionul sau si norocul celorlalti oameni aflati pe plaja a fost ca politistii locali au observat-o si i-au aplicat o amenda uriasa. Cu toate ca aceasta avea posibilitatea de a parca masina in mode legal aproape de plaja, putea evita amenda… insa, dupa cum stim, romanul este comod…

Conform comunicatului trimis de Politia Locala Constanta, femeia a plimit o amenda contraventionala de 10.000 lei, pentru incalcarea OUG 19/2006 ce interzice circulatia sau stationarea autovehiculelor pe plaja.

'PoliÅ£iștii locali au depistat un conducător auto din București care a intrat cu mașina pe plajă în zona 3 Papuci. Persoana în cauză, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost amendată contravenÅ£ional cu suma de 10.000 de lei. SancÅ£iunea a fost acordată pentru încălcarea OUG 19/2006, care prevede interzicerea circulaÅ£iei sau staÅ£ionării autovehiculelor pe plajă, cu excepÅ£ia celor care asigură intervenÅ£ii operative și a utilajelor de întreÅ£inere a plajelor', se arată într-o informare a PoliÅ£iei Locale ConstanÅ£a.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter