Cand apar Fast and Furious 9 si 10? Iti spunem noi!

Cand apar Fast and Furious 9 si 10? Iti spunem noi!

Daca ati ajuns la noi pe site este imposibil sa nu fiti fani „Fast and Furious”. Daca va place sa revedeti filmele, daca stiti replicile inainte ca actorii sa le rosteasca, daca asteptati cu sufletul la gura urmatoarele filme, inseamna ca microbul v-a patruns in sange si nu o sa mai scapati de el. Asa este, suntem dependenti de aceste filme, mai ales noi, cei pasionati de masini.

Primul „Fast and Furious” apare in 2001 si are regia semnata de Rob Cohen. Este filmul care da startul unei nebunii printre cei pasionati de masini. Avem de-a face cu supercar-uri si femei frumoase, adrenalina pe care o simtim pe tot parcursul filmului. Facem cunostinta cu Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez si Jordana Brewster. Cei patru vor fi personajele principale in toate filmele „Fast and Furious” ce urmeaza sa apara pe ecrane din anul 2001 pana in prezent.

Povestea celor patru curge frumos de-a lungul celor sapte filme produse pana acum, iar dupa cum bine stim, „Fast and Furious 8” o sa apara pe 14 aprilie 2016. Suntem nerabdatori si abia asteptam sa vedem continuarea povestii celor patru personaje. Cu totii ne amintim masini ca Dodge Charger R/T din anul 1968 sau Dodge Challenger SRT 392. Mai adaugam bijuterii ca Chevrolet Camaro Z/28, Lamborghini Aventador, Ferrari, Aston Martin DB9 si multe alte frumuseti rapitoare.

Ceea ce este si mai interesant e ca nu te poti satura de filmele astea si nu le poti vedea acasa pe laptop sau calculator, ci simti nevoia sa mergi la cinema, sa auzi sunetul clar, sa simti fiecare zguduiala, sa vezi pe ecran mare ceea ce se intampla in film.

Mai ai rabdare pana iti spunem cand apar „Fast and Furious 9” si „Fast and Furious 10”? Parca nu mai am si parca ti-am facut o mare pofta, nu-i asa? Ei bine, ca sa nu o mai lungim si ca sa nu mai stai ca pe ace, iata: cele doua filme din seria „Fast and Furious” vor aparea incepand cu anul 2019, pe 19 aprilie pentru „Fast and Furious 9”, iar 2 aprilie 2021 va fi data lansarii lui „Fast and Furious 10”.

Speram ca filmele vor fi la fel de antrenante si la fel de cuceritoare. Speram sa vedem masini frumoase, puternice, care sa incante privirea si urechile. Cred ca toata lumea asteapta filmele acestea si cu siguranta toata lumea spera ca nu se vor termina, insa noi credem ca trebuie sa se puna punct la un moment dat pentru ca ceea ce e prea mult strica, iar povestea se va dilua si nu va mai avea niciun farmec.

VIDEOCLIPUL ZILEI