O familie a ramas fara cuvinte dupa ce a cumparat un Logan! Ce au descoperit

Achizitia unei masini a devenit o adevarata aventura pentru romani, iar multi cad din pacate in plasa unor samsari.

Dacia Logan

O femeie a platit 2.700 de euro pentru o masina Dacia Logan care avea 600.000 de kilometri reali, dar mai putin de un sfert in bord. Vanzatorul a scris in anunt ca masina are 130.000 de kilometri este din 2010 si se poate cumpara la pretul de 2.800 de euro. Pagubitii au negociat pretul si au beneficiat de amabilitatea vanzatorului care a mai lasat 100 de euro din pret.

Vanzatorul s-a oferit chiar sa duca personal pana in Rosiorii de Vede, in ciuda faptului ca anuntul era plasat din Bucuresti. Cumparatorii nu au identificat nimic suspect si au asteptat cu incredere masina, dar dupa o luna de utilizare au ajuns in service si au fost nevoiti sa schimbe motorul.

La vizita in service, femeia a aflat ca a fost inselata, iar dupa o verificare pe site-ul RAR a descoperit ca in 2016 masina avea deja 600.000 de kilometri, fata de cei 130.000 care apareau in bord. Conform femeii pagubite, cel care i-a vandut masina a marturisit ca autovehiculu a fost cumparat recent.

In urma verificarilor s-a dovedit ca masina a fost vanduta initial cu 1.3000 de lei de o firma de protectie si paza catre o persoana care se ocupa de dezmembrari. Vanzatorul nu a recunoscut insa nimic si spune ca el a cumparat masina cu 136.000 de kilometri.

Femeia pagubita s-a adresat instantei pentru ca a fost pacalita si cere 10.000 de lei daune materiale si inca 10.000 de lei daune morale.

Autoritatile recomanda tuturor celor care isi cumpra o masina second-hand sa verifice starea vehiculului pe site-ul Registrului Auto, la sectiunea Istoric Vehicul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DEFECTIUNI ASCUNSE ALE UNEI MASINI SECOND HAND
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter