Doi politisti s-au luat la cearta in intersectie, in Campulung. Dirijau circulatia diferit si erau sa provoace un accident VIDEO

Un moment incredibil a fost surprinsi de soferi intr-o intersectie din Campulung.

Un sofer a filmat un moment incredibil petrecut intr-o intersectie din Campulung Muscel, unde doi politisti s-au luat la cearta in vazul tuturor. Imaginile au fost postate ulterior pe internet si au produs o adevarata avalansa de reactii negative la adresa celor doi oameni ai legii.

In imaginile postate pe Facebook si preluate de observator.tv se poate observa cum cei doi agenti ai Politiei Locale incearca sa dirijeze circulatia intr-o intersectie aglomerata din Campulung Muscel. La un moment dat, unul dintre politisti da drumul circulatiei pe o banda de mers, fara sa observe ca celalalt nu oprise masinile care veneau de pe strada perpendiculara. Doar prezenta de spirit a unuia dintre soferi a facut ca accidentul sa fie evitat.

Cand au vazut ce prostie erau sa faca, cei doi politisti s-au luat la cearta, imputandu-si incompetenta. Totul sub vazul trecatorilor, care nu au putut decat sa urmareasca amuzati scandalul.

VIDEO AICI

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter