Din aceasta tara vin soferii care injura cel mai mult la volan! Conducatorii auto din Romania nu au participat la studiu!

Cei mai nervosi soferi din Europa

La nivel european s-a realizat de curand un studiu printre soferi din 11 tari, respectiv Franta, Germania, Belgia, Spania, Marea Britanie, Italia, Suedia, Grecia, Polonia, Olanda si Slovacia, pentru a se descoperi problemele cu care acestia se confrunta in trafic, dar si obiceiurile pe care le au in momentul in care se afla la volanul masinilor.

Unele dintre cele mai interesante rezultate au fost cele legate de comportamentul soferilor in trafic si cat de des folosesc insultele la adresa celorlalti participanti la trafic. Rezultatele sunt cat se poate de surprinzatoare. Pe primul loc la insulte adresate celorlalti colegi de drum se situeaza soferii din Grecia, care par cei mai neiertatori, 71 la suta dintre repondenti recunoscand ca au adresat macar o data cuvinte injurioase la adresa altor conducatori auto. A doua pozitie in aces studiu este ocupata de Franta, care se situeaza la doua procente in urma grecilor.

La polul opus ii gasim pe suedezi. Tara nordica da Europei soferii cu cel mai ridicat grad de civilizatie, 32 la suta dintre conducatorii auto scandinavi pierzandu-si cumpatul in trafic. Culmea, tot suedezii sunt cei care depasesc de cele mai multe ori limitele de viteza, fiind lideri la capitolul amenzi primite din cauza incalcarii legii.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter