De ce nu e bine sa te inregistrezi cand faci

Mustang Shelby GT350 Live Video Speeding

Totul pleaca de la o idee nu tocmai buna: soferul unui Ford Mustang Shelby GT350 s-a filmat live pe strada conducandu-si masina cu o viteza de 298 de km/h, motiv pentru a fost, foarte prompt, oprit de politie.

Sambata seara, Beau Alan Rogal a decis ca ar fi o idee buna sa-si transmita live cursa la volanul Mustangului pe YouTube. In timpul acesteia, desfasurata pe o autostrada cu patru benzi pe sens, soferul pretinde ca a atins 298 de km/h, dar si ca viteza maxima admisa era de 289 de km/h, ceea ce e, evident, o minciuna.

Mai tarziu in transmisia live, Rogal a mai incercat sa accelereze pe un drum de langa Jackson (in Mississippi), unde pretinde ca a ajuns la 257 km/h.

Nu la mult timp dupa asta, soferul amator de senzatii tari a ramas fara noroc, observand nu mai putin de trei masini de politie cu girofarurile pornite in spatele sau. Care a fost prima sa replica? "Dar n-am facut nimic"...

La scurt timp dupa ce a fost tras pe dreapta, Rogal a negat ca ar fi apasat mai mult decat trebuie pedala de acceleratie a Mustangului proprietate personala si, in mod remarcabil, politistii l-au lasat sa plece doar cu un avertisment.

Cu toate acestea, politistii au vazut, mai tarziu, videoclipurile postate de Rogal, de-a lungul timpului, pe social media, asa ca au descoperit ca tanarul se facea vinovat de mai multe lucruri.

Asta a fost momentul in care politistii au facut ceea ce trebuia facut: l-au arestat pe Rogal pentru conducere imprudenta si pentru posesia unei arme de foc (mai ales ca mai fusese condamnat pentru asta!). Tanarul a fost eliberat pe cautiune pentru 20.000 de dolari si va ajunge la proces.

Evident, sa te filmezi gonind pe drumurile publice nu e deloc o idee buna. Mai mult, postarea unor astfel de filmulete pe social media nu e nimic altceva decat... o rugaminte de a fi bagat in seama de politisti...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter