De ce costa aceasta masina 7.000.000 de euro! Secretul a fost dezvaluit de cei care o vand

Masina lui Liz Taylor, scoasa la licitatie

Una dintre cele mai neobisnuite masini din lume a fost scoasa la licitatie. Pretul de pornire pentru autoturismul construit in anii 60 este de 7 milioane de dolari, un adevarat record in materie. O sa va intrebati ce are atat de special bolidul. Dincolo de faptul ca este o masina clasica, masina are o culoare unica in istorie.

Bijuteria despre care vorbim este un Rolls Royce, care i-a aparinut celebrei Elizabeth Taylor, una dintre cele mai mari actrite din istoria filmului mondial. Autoturismul a fost creat special pentru regretata artista si a fost folosit in timpul filmarilor pentru celebra productie Cleopatra. Liz a utilizat-o in timp ce filma la Roma, iar culoarea pe care constructorul britanic a dat-o este una total neobisnuita. De fapt, culoarea aleasa a fost identica cu cea a rochiei de mireasa pe care starul a ales-o pentru a patra casnicie, motiv pentru care Rolls-ul a fost botezat „Zeița Verde” tocmai pentru aspectul neobisnuit.

Acum, Zeita este scoasa la licitatie, iar pretul de pornire este de 7 milioane de dolari. Desi pare o suma prohibitiva, organizatorii evenimentului sunt convinsi ca vor obtine bani frumosi pe automobil, acestia asteptandu-se sa incaseze minimum 9 milioane de dolari. 

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter