2020-01-23 Modelul Dacia pe care strainii il iubesc. De ce aleg englezii Logan MCV

Modelul Dacia pe care strainii il iubesc. De ce aleg englezii Logan MCV

Dacia castiga tot mai mult teren in strainatate, atat datorita pretului accesibil, cat si a dotarilor de care dispun masinile realizate de producatorul roman.

Vedem din ce in ce mai multe masini Dacia pe strazile din Europa, asadar putem trage singuri concluzia: strainii o iubesc. Cei de la AutoTrader au testat un Logan MCV si au descris cum este viata la bordul acestui model si ne-au explicat de ce britanicii aleg Dacia in detrimentul altor producatori.

Dacia Logan MCV se vinde in Anglia cu 10,495 de lire sterline, aproximativ 11,650 de euro. Masina vine cu un motor in trei cilindri pe benzina TCe 90 de 90 de CP, cutie de viteze manuala si tractiune fata.

Aerul conditionat manual, conexiunea USB si inchiderea centralizata sunt doar cateva dintre dotarile modelulului.

Motivele pentru care britanicii aleg Dacia

Masinile noi sunt, in general, scumpe. Ei bine, nu intotdeauna. Multe dintre cele la preturi accesibile, cum sunt Skoda Citigo sau Suzuki Celerio, vin insa cu un alt cost: spatiul mic.

Asadar, ce ai de facut atunci cand familia este numeroasa si nu dispui nici de o suma mare de bani? Pentru multi britanici, Dacia Logan MCV este masina ideala, care raspunde tuturor acestor cerinte. Dacia este o marca acesibila, de incredere, spatioasa, care nu consuma mult si care nu incearca sa para ceea ce nu este.

Totodata, vine cu toate echipamentele necesare de care ai nevoie. Desi exista si cateva aspecte mai putin placute, cum ar fi deschiderea rezervorului de benzina doar cu cheia, aspectul ieftin al bordului sau lipsa ideilor de depozitare inteligenta, concluzia AutoTrader este una favorabila marcii din Romania.

Dacia Logan MCV este o masina ideala atat pentru cei constransi de buget, cat si pentru cei care vor sa cumpere un automobile la un bun raport calitate-pret.

Videoclipul zilei
8 SEMNE CARE NE ARATA CA AMBREIAJUL MASINII VA CEDA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter