Cum se verifica, de fapt, o masina electrica Tesla atunci cand vrei s-o cumperi

Cum se verifica, de fapt, o masina electrica Tesla atunci cand vrei s-o cumperi

Tesla produce cel mai mare numar de masini electrice, asa ca nu e de mirare ca multe din acestea sunt cautate de cei ce vor un automobile second hand. Totusi, cum se verifica o astfel de masina electrica atunci cand o cumperi la mana a doua? Iata ce trebuie sa stii!

Atunci cand cumperi o masina electrica second hand, te intrebi oare cum trebuie sa o verifici. Nu multi stiu la ce sa fie atenti atunci cand se pregatesc sa cumpere o Tesla la mana a doua, insa suntem aici sa va explicam intregul proces. Iata ce trebuie sa stiti!

Cea pret are cel mai scump Tesla Model S?

Cum se verifica, de fapt, o masina electrica Tesla atunci cand vrei s-o cumperi

Daca te decizi sa cumperi un Tesla Model S nou, trebuie sa stii ca producatorul american ofera versiunile Long Range Plus si Performance. Prima versiune costa aproape $70.000 si ofera o autonomie de 647 km, o viteza maxima de 250 km/h si o acceleratie de la 0 la 96 km/h (60 mile pe ora) in 3.7 secunde.

Citeste si: Care este cea mai ieftina masina Tesla pe care o poti cumpara de pe site-ul mobile.de

Versiunea Performance costa $89.490 si are o autonomie de 560 km, viteza maxima este de 262 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 96 km/h (60 mile pe ora) se face in doar 2.3 secunde.

Ca si dotari optionale, Tesla ofera roti de 21 inch ce au un pret de $4.500, culori optionale ce costa $1.500, culori optionale pentru interior ce costa $1.500, dar si functia Autopilot pentru $8.000.

Daca esti in cautarea unui crossover, atunci Tesla Model X este pentru tine. Versiunea Long Range Plus costa $74.690 si ofera o autonomie de 564 km, o viteza maxima de 250 km/h si o acceleratie de la 0 la 96 km/h (60 mph) in 4.4 secunde.

Versiunea Tesla Model X Performance, porneste de la $94.690, are o autonomie de 490 km, o viteza maxima de 262 km/h si poate accelera de la 0 la 96 km/h (60 mph) in 2.6 secunde.

Ce verifici la o masina second hand Tesla atunci cand o cumperi?

Cum se verifica, de fapt, o masina electrica Tesla atunci cand vrei s-o cumperi

Modelul despre care vom vorbi astazi este un Tesla Model S P85D, cu nu mai putin de 772 cp. Totusi, verificarea incepe ca acea a unei masini clasice, pentru ca trebuie sa te uiti atent la vopseaua automobilului si daca acesta a trecut printr-o revopsire.

Anul de fabricatie este 2015, iar odometrul arata 44.000 km. Bineinteles, vorbim si de urme de uzura pe scaunul soferului, dar este ceva normal, niciun proprietar nu poate evita aceste lucruri.

Poate cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand cumperi o Tesla, este sa verifici calitatea bateriilor. Poti face asta cu un tester, insa va trebui sa apelezi la ajutorul unor specialisti. Pretul unui astfel de model este de 61.000 euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI