Cum se cumpara de fapt un Lamborghini din reprezentanta. VIDEO viral postat de o beizadea

Nu exista indoiala, in momentul de fata exista foarte multi milionari, iar acestia nu ezita sa isi expuna stilul luxos de viata. Iata cum se cumpara un Lamborghini din reprezentanta. Acest video postat de o beizadea, a devenit viral!

Cum se cumpara de fapt un Lamborghini din reprezentanta. VIDEO viral postat de o beizadea

Instagram-ul este plin de pustani care isi arata stilul luxos de viata pe banii parintilor si aceste video devin extrem de populare pe retelele de socializare. Iata cum a cumparat o beizadea un Lamborghini din reprezenta si de ce a devenit viral video postat de acesta.

Cat costa impozitul la un Lamborghini Urus in Romania?

Nici atentia clientilor din Romania pentru automobilele de lux nu este un secret, asa ca vedem pe strazi masini ca Lamborghini, Bentley sau Ferrari. Chiar si in cartierele sarace, parcarile sunt dominate de masini de lux. Nu discutam de costurile de intretinere, pentru ca nu despre acest lucru este vorba in acest articol.

Citeste si: Cum arata si cat costa cel mai scump model Lamborghini vandut in Romania

Mai intai, va spunem ca un model ca Lamborghini Urus are un pret de pornire de 200.000 de euro, insa aceasta suma poate escalada destul de repede atunci cand vine vorba de dotarile modelului. Pe un site ca mobile.de, pretul unui Urus este si mai mare, poate depasi chiar si 300.000 de euro.

Dealerii profita de popularitatea modelului, comanda masinile de la producator si profita de clientii cu bani care nu mai vor sa astepte peste un an pentru a isi primi noul automobil.

Impozitul pentru un automobil ca Lamborghini Urus, care vine cu un motor V8 de 4.0 litri, se ridica la 6.160 de lei. Asta daca il inmatriculezi in Romania, bineinteles.

Cum a cumparat o beizadea un Lamborghini din reprezentanta?

Dupa cum spuneam, acest video s-a viralizat extrem de repede pe Instagram si il arata pe un baiat de bani gata, cum isi cumpara un Urus de la Lamborghini Leicester, din Marea Britanie. Plata a fost facuta cu cardul si se pare ca acesta nu pare a avea vreo limita de bani.

Mai mult, acesta filmeaza momentul cand face tranzactia si il filmeaza si pe reprezentantul de la care a cumparat automobilul. Se pare ca lucrurile au fost destul de simple, a venit dis de dimineata la dealerul Lamborghini si s-a decis sa cumpere un Urus.

Pentru cei ce nu stiu, Lamborghini Urus vine cu un motor V8 ce dezvolta nu mai putin de 650 cp la 6.000 rpm si un cuplu de 850 Nm, disponibil intre 2.250 si 4.000 rpm. Cuplat la o cutie de viteze automata, motorul poate impinge masina de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde, la 200 km/h in 12.8 secunde, in timp ce viteza maxima este de 305 km/h.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter