Cum poti sa participi la una din cele mai mari licitatii online de masini din Statele Unite, care va avea loc in mai

Luna mai este foarte importanta pentru majoritatea americanilor, deoarece urmeaza sa aiba loc licitatia celor de la Barrett-Jackson. Iata cum poti participa la una dintre cele mai mari licitatii online de masini din Statele Unite.

Cum poti sa participi la una din cele mai mari licitatii online de masini din Statele Unite, care va avea loc in mai

Cand vorbim despre licitatii de masini din America, nu putem sa nu incepem cu cei de la Barrett-Jackson, care sunt faimosi pentru masinile pe care le vand in cadrul evenimentelor.

Iata cum poti si tu sa participi la una dintre cele mai mari licitatii online de masini din Statele Unite ale Americii, ce urmeaza sa aiba loc in luna mai.

Care este primul pas pentru a participa la licitatia de masini Barrett-Jackson?

Ei bine, primul pas este destul de simplu. Trebuie sa verifici stocul de masini care include poze cu automobilele, actele, eventualele premii obtinute de acele masini sau alte informatii relevante.

Citeste si: 10 masini de evitat pentru romanul de rand. Sunt paguba la buzunar!

Asigurati-va ca le verificati cu atentie pentru a nu avea surprize ulterior. Puteti cumpara modele ca Dodge Challenger, Pontiac Firebird, Chevrolet Camaro Z/28 din anul 1969, un superb Ford Mustang Boss 429 sau un Chevrolet Camaro ZL1 Custom Coupe.

In momentul in care v-ati decis asupra unui model, apasati butonul „Bid online now” si veti fi redirectionati catre platforma Proxibid, unde va puteti inregistra si unde puteti incepe sa licitati.

Ce trebuie sa stiti este ca timpul pentru a licita este limitat, asa ca fiecare model va fi disponibil la licitatie pentru cateva zile. Bineinteles, veti vedea cat timp a mai ramas din licitatie. Masina va putea fi castigata de persoana care liciteaza cea mai mare suma pana la momentul cand se inchide licitatia.

In cazul in care aveti intrebari despre eventualele modele aflate la vanzare, apasati butonul „Get More Info” si unul dintre membrii echipei online Barrett-Jackson va va ajuta.

Cum va inregistrati pentru licitatia online de masini?

Pentru a putea licita, va trebui sa va creati un cont pe platforma Proxibid aici. Dupa ce ati facut-o, nu uitati sa introduceti datele unei carti de credit sau debit. Acum, puteti licita suma dorita pentru masina mult visata.

Conform site-ului, documentele de care aveti nevoie pentru a participa la aceasta licitatie sunt un permis de conducere si suma de $5,000 care vi se va bloca din cartea de credit/debut.

Daca modelul de masina pe care doriti sa il cumparati are specificatia „No Reserve”, trebuie sa stiti ca poate fi cumparat cu orice suma, atata timp cat este mai mare decat a celorlalte persoane care au licitat si ele.

Atunci cand cumparatorul specifica „Reserve”, chiar daca suma pe care ati licitat-o este mai mare decat a celorlalte persoane interesate si ele de respectivul automobil, acesta nu va vinde automobilul daca suma licitata nu va depasi limita setata inaintea licitatiei (care nu este facuta publica). Daca veti vedea mesajul „Reserve Not Met” puteti continua licitatia si mari suma pana cand mesajul va disparea si va insemna ca ati castigat licitatia. Mare atentie, sumele pe care le licitati nu pot fi anulate!

Cum platim o masina la licitatie, ce taxe se aplica si cum poate fi trimisa in Romania?

Bineinteles, vorbim si despre taxe aplicate de cei de la Barrett-Jackson: 10% din valoarea sumei pentru care a fost licitata masina. Daca veti castiga licitatia, veti primi un email de confirmare care va contine si urmatorii pasi pe care trebuie sa ii urmati.

Un reprezentant Barrett-Jackson va va contacta in 24 de ore pentru a discuta detalii legate de actele de cumparare, transferurile de bani, plata comisionului, dar si eventuale taxe in functie de locatia dumneavoastra.

Si daca tot a venit vorba de locatie, trebuie sa stiti ca persoana care cumpara automobilul este responsabila de plata transport, insa veti primi ajutor din partea reprezentantilor Barrett-Jackson. Exista companii partenere care se ocupa cu transportul masinilor in toata lumea.

Nu este absolut nicio problema daca va aflati in Romania, cat timp cartea de credit/debit este valabila si puteti face plata.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter