Cum arata un Opel Corsa cu daune de 15.000 de euro. VIDEO

Cu toate ca pare greu de crezut sa vedem un Opel Corsa cu daune de peste 15.000 de euro, iata ca se poate intampla. Cum arata autoturismul ale carui pagube costa mai mult decat o masina noua.

Opel Corsa este, dupa modelul Astra, unul dintre cele mai populare vehicule fabricate de producatorul german. Situat in segmentul supermini, Corsa reprezinta o alegere pentru cei ce cauta o masina de oras care sa arate bine si sa consume putin.

Pretul unor astfel de modele nu este foarte mare, iar cand am auzit de un Opel Corsa cu daune de 15.000 de euro, aceasta veste ne-a trezit interesul. Iata ce daune a suferit acest model si de ce costa atat de mult reparatia lui.

Cand a debutat pe piata Opel Corsa?

Cum arata un Opel Corsa cu daune de 15.000 de euro

Opel Corsa are o istorie lunga in cadrul companiei germane, pentru ca prima generatie a fost introdusa pe piata in anul 1982. Modelul a fost vandut la inceput pe pietele din Franta, Italia si Spania, unde vanzarile de masini mici reprezinta pana la 43% din totalul acestora.

Citeste si: Cum a ajuns sa arate un Opel Corsa din 2010 dupa 620.000 de kilometri. FOTO

In prezent, Opel Corsa a ajuns la cea de-a 6-a generatie si a debutat in anul 2019. Cu toate ca modelul trebuia sa isi faca debutul in 2017, Opel a fost achizitionat de PSA Peugeot Citroen, asa ca producatorul german a inceput sa dezvolte noua generatie Corsa mai tarziu, folosind platforma PSA CMP (EMP1).

Mai mult, Opel Corsa a primit si o versiune electrica, e-Corsa, ce ofera o autonomie de pana la 330 km. Versiunea electrica arata aproape identic cu cea ce foloseste motoare cu combustie interna, iar singurele deosebiri sunt jantele si faptul ca e-Corsa nu ofera o teava de esapament.

Cum arata un Opel Corsa cu pagube de 15.000 de euro?

Cum arata un Opel Corsa cu daune de 15.000 de euro

Vorbim despre un Opel Corsa E, generatie produsa intre anii 2014 si 2019, cu peste 50.000 de kilometri rulati. Totusi, daunele sunt extrem de mari la acest model si acestea se gasesc pe partea din fata si pe partea din spate.

Putem vorbi, in acest caz, de o dauna totala, pentru ca reparatia valoareaza mai mult decat masina. Practic, daca cineva cumpara aceasta masina va trebui sa mai cheltuiasca inca pe atat, pentru a o repara.

Nu ar fi rau sa aruncati o privire pe acest top 10 cu masini noi ce costa pana in 15.000 de euro. Suntem siguri ca veti gasi o oferta foarte buna si vorbim in acest caz de o masina noua, asa ca daunele sunt excluse din start.

Daca nu esti convins de un Opel Corsa, ar trebui sa vezi cum arata un Opel Vectra dupa 20 de ani, nici unele masini moderne nu sunt asa de ingrijite!

VIDEOCLIPUL ZILEI