Cum arata un BMW Seria 3 Coupe in care proprietarul a investit peste 10.000 de euro

Nu este un secret ca soferii sunt pasionati sa isi modifice masinile, iar in Romania vedem foarte des acest lucru. Cum arata un BMW Seria 3 Coupe in care proprietarul a investit peste 10.000 de euro. Ce modificari a primit modelul german si cu ce se lauda soferul?

Cum arata un BMW Seria 3 Coupe in care proprietarul a investit peste 10.000 de euro

De multe ori, modelele de la BMW nu scapa de modificari din partea soferilor, pentru ca acestia vor mai multa putere si vor ca masina lor sa arate extrem de bine, dar sa se si diferentieze de restul exemplarelor care se mai gasesc.

Este si cazul acestui tanar posesor de BMW Seria 3 Coupe (E92), care a cheltuit nu mai putin de 10.000 de euro pentru a se asigura ca masina lui iese in evidenta oriunde ar merge. Puterea a fost si ea marita si acum modelul face de rusine un M3.

Cand a debutat BMW Seria 3 Coupe (E92)?

Cea de-a cincea generatie a modelului BMW Seria 3, adica E90, a debutat pe piata in anul 2004, iar modelele coupe (E92) au sosit in 2006.

Citeste si: Cat costa, de fapt, un kit M exterior pentru BMW Seria 3 F30 si de unde il poti cumpara

A fost prima data cand modelele coupe au primit un nou design fata de sedan. Modificarile includeau noi faruri si stopuri sau usi fara rame. Mai mult, Seria 3 Coupe (E92) a reprezentat ultimul model care a primit numele de Seria 3, deoarece urmatoare generatie s-a numit Seria 4.

La nivel de motorizari, s-au remarcat modelele 330i si 335i, care ofereau un motor cu sase cilindri in linie, ce oferea 272 cp si 306 cp. Modelele 330d si 335d erau si ele extrem de puternice si veneau, de asemenea, cu motoare diesel cu 6 cilindri in linie. 330d Coupe oferea 231 cai putere, in timp ce modelul 335d Coupe oferea 286 cai putere.

Cum arata un BMW Seria 3 Coupe cu 450 de cai putere?

Modelul despre care vom vorbi astazi este un BMW 335d Coupe (E92), dar nu este unul obisnuit, pentru ca proprietarul a cheltuit nu mai putin de 10.000 de euro pentru a il modifica.

Prima modificare ce se observa o reprezinta jantele de 19 inch, un pic cam mari am spune, pentru un oras plin de gropi ca Bucurestiul. De asemenea, modelul coupe vine si cu o culoare ce sare in ochi, dar si cu o grafica interesanta.

Pachetul exterior este identic cu cel de pe modelul BMW M3, asa ca nu este de mirare ca masina arata extrem de bine. O noua suspensie a fost montata, pentru ca masina sa castige la capitolul stabilitate. Bineinteles, vorbim si despre o noua evacuare.

Motorul a fost si el modificat, dupa cum am spus. Asa ca, acest motor cu 6 cilindri in linie, de 3.0 litri, ofera acum 450 de cai putere si 800 Nm! Puterea este livrata la rotile din spate.

Interiorul a fost si el updatat, asa ca acum vine cu piele rosie, un volan sport imbracat in Alcantara, la fel ca si schimbatorul de viteze.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter