Cum arata un Audi A6 lovit in spate, cu kilometrii dati inapoi si scos la vanzare pentru 15.000 de euro. FOTO

Nu este prima nici ultima data cand vorbim despre o masina lovita, cu kilometri dati inapoi si scoasa la vanzare. Este si cazul acestui Audi A6, care a fost lovit in spate, vandut pentru suma de 15.000 de euro.

Cum arata un Audi A6 lovit in spate, cu kilometrii dati inapoi si scos la vanzare pentru 15.000 de euro

Romanii sunt mari amatori de masini premium second hand, asa ca nu e de mirare faptul ca site-urile de anunturi sunt pline cu astfel de automobile. Este si cazul acestui Audi A6, care a fost scos la vanzare pentru suma de 15.000 de euro.

Problema cea mai mare este ca masina a fost lovita in spate, are kilometrii dati inapoi, iar un viitor cumparator nu stie nimic despre aceste lucruri. Iata ce am aflat.

Cand a debutat modelul Audi A6

Mai intai, haideti sa aflam un pic despre istoria modelului Audi A6. Pentru cei ce nu stiu, Audi A6 este succesorul modelului Audi 100, iar prima generatie (C4) a debutat in anul 1994. Productia a continuat pana in anul 1997.

Cea de-a doua generatie Audi A6 (C5) si-a facut debutul la inceputul anului 1997, avand la baza o noua platforma a grupului Volkswagen si anume C5. Acest model a reprezentat cu adevarat un rival pentru BMW Seria 5 sau Mercedes-Benz Clasa E. A6 C5 venea cu un design modern care a lansat si un trend in gama Audi. In anul 2002, modelul A6 a primit si un facelift.

Citeste si: Cum arata un motor V8 caruia nu i s-a schimbat niciodata uleiul in 150.000 de kilometri

Generatia a 3-a Audi A6 (C6) si-a facut debutul in anul 2004, iar productia a continuat pana in anul 2011. Responsabil de design a fost Satoshi Wada, iar acest model a sosit cu celebra grila „singleframe”. Mai mult, generatia C6 a primit si o versiune cu ampatament lung A6L (2005-2009) oferita pe piata din China. Facelift-ul a sosit in anul 2008 si a debutat la Salonul Auto de la Moscova.

A 4-a generatie Audi A6 (C7) a fost prezentata in anul 2011, iar designul modelului urmarea aceeasi linie introdusa de Audi A8 (D4). Modelul folosea aceeasi platforma ca si Audi A7 Sportback. Facelift-ul a sosit in anul 2015.

A 5-a generatie Audi A6 (C8) a debutat in anul 2018, la Salonul Auto de la Geneva. Toate versiunile sunt oferite standard cu sisteme mild-hybrid, dar si cu transmisii automate.

Audi A6 accidentat scos la vanzare de samsari cu kilometri dati inapoi

Astazi vom vorbi despre un Audi A6 fabricat in anul 2011, echipat cu un motor diesel de 2.0 litri, ce dezvolta 177 cai putere.

Prima problema observata la aceasta masina era ca motorul, dar si scutul, erau pline de ulei. Se pare ca acest lucru s-a intamplat din cauza filtrului de ulei, care nu a fost prins bine sau garnitura nu a fost bine etansata. Un semn clar de intretinere proasta!

Surpriza cea mare vine de-abia acum! Conform unui sticker aflat pe motor, distributia a fost schimbata in anul 2016, iar masina avea 66.000 de kilometri. Totusi, un raport de verificare arata ca in 2015, acest Audi A6 avea 160.000 de kilometri! Numarul total al modelului prezentat pare sa depaseasca, de fapt, 30.000 de km.

O alta problema mare reprezinta aripa spate stanga, care a fost schimbata. Asadar, masina a avut si o dauna destul de serioasa. Aripa a fost revopsita, insa se pare ca masina a mai fost inca o data lovita in acelasi loc.

Chiar si anvelopele masinii par sa arate calitatea slaba. Samsarul a optat pentru un set de anvelope chinezesti, bineinteles, datorita costurilor mai mici.

Daca te-ai decis sa cumperi o masina second hand, trebuie sa stii care este primul lucru pe care trebuie sa-l montezi pe un BMW sau Audi!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter