Cum arata trotineta care costa mai mult decat un Logan nou si care trece lejer de 100 km/h

Cum arata trotineta care costa mai mult decat un Logan nou si care trece lejer de 100 km/h

Desi pare greu de crezut, o trotineta electrica poate costa mai mult decat un Logan nou. Iata ce ofera si ce trebuie sa stii despre trotineta care trece lejer de 100 km/h. Daca o cumperi, o sa fii cel mai rapid din oras!

Trotinetele electrice au luat avant, cel putin in Bucuresti, unde au devenit extrem de populare. Totusi, unele costa mai mult deat un Logan noi si trec lejer de 100 km/h. Iata cum arata o astfel de trotineta si ce trebuie sa stii despre ea!

Una dintre cele mai rapide trotinete electrice

Dualtron X, caci asa se numeste acest model, este una dintre cele mai rapide trotinete electrice disponibila pe piata. Ce trebuie sa stiti in primul rand, este ca acceleratia este incredibila! Surprinzator este faptul ca aceasta trotineta lasa in spate competitia cand atinge peste 30 km/h, pentru ca are nevoie de doar 3 secunde pentru a face acest lcuru.

Citeste si: Care sunt primele piese care se strica la o Dacia Logan. Poti sa le cumperi deja de acum!

Viteza maxima oferita este de 100 km/h, iar autonomia atinge valoarea de 150 km. Totusi, aceasta cifra este valoarea maxima, asteptati-va la o autonomie reala de 70-80 km.

Datorita puterii, sistemul de franare este extrem de performant si trotineta ofera discuri de frana perforate, cu un diametru de 160 mm. De asemenea, manerele care actioneaza frana sunt si ele foarte solide, asa ca nu va fi foarte greu sa opriti trotineta la viteze mari.

Ce pret are trotineta electrica Dualtron X?

Daca va doriti trotineta cu doua motoare de 3360 W, trebuie sa va pregatiti buzunarele pentru ca nu este ieftina deloc. Pentru a cumpara un Dualtron X, trebuie sa pregatiti nu mai putin de 29.499 lei.

Mai trebuie sa stiti ca greutatea maxima a celui care o va folosi este de 150 kg, iar greutatea trotinetei este de 60 kg. Optional, puteti sa comandati si senzorul de amprenta, pentru a fi siguri ca trotineta nu va fi furata.

Anvelopele sunt si ele extrem de rezistente, au un diametru de 13 inch, iar grosimea este de 5 inch. Suspensia trotinetei isi face treaba cu brio, iar gropile peste care veti trece nu vor fi simtite deloc. Capacitatea acumulatorului este de 48 Ah, asa ca autonomia oferita este mai mult decat de ajuns.

Trotineta vine si cu un afisaj care ofera informatii despre baterie, butoane pentru semnalizare, un claxon, dar si cu lumini pentru ca mai mult ca sigur o sa o folositi si pe timp de noapte. Manerele sunt si ele invelite intr-un material antiderapant, iar impreuna cu o pereche de manusi, veti vedea cat de bine poate fi manevrata.

VIDEOCLIPUL ZILEI