Cum arata site-ul autovit.ro acum 15 ani si ce marci de masini se aflau in topurile anunturilor postate atunci

Atunci cand ne uitam cum aratau site-urile in trecut suntem uimiti de avansul tehnologic pe care le-au facut acestea in anii ce au trecut. Cum arata site-ul autovit.ro acum 15 ani si ce marci de masini erau in topurile anunturilor postate la acea vreme?

Cum arata site-ul autovit.ro acum 15 ani si ce marci de masini se aflau in topurile anunturilor postate atunci

Avansul tehnologic pe care omenirea l-a avut in 15 ani este incredibil de mare, iar asta se vede atunci cand analizam cum aratau site-urile la acea vreme sau ce telefoane mobile foloseam.

Anii au trecut si lucrurile au evoluat enorm si continua sa evolueze intr-un ritm alert. Totusi, ne-am intrebat cum aratau site-urile acum 15 ani si ce cautau romanii. Este si cazul site-ului autovit.ro, locul unde fiecare roman isi cauta prima data o masina second hand. Ce marci de masini se aflau in topurile anunturilor postate atunci?

Cum arata site-ul autovit.ro acum 15 ani?

Ei bine, lucrurile stateau cu totul altfel si site-ul autovit.ro era foarte simplu, conform tehnologiei disponibile la acea vreme. Totusi, romanii prindeau gustul automobilelor second hand si numarul de anunturi postate erau destul de mari.

Citeste si: 10 masini sub 5.000 de euro pe care le poti cumpara acum de pe autovit.ro fara sa regreti ca ai facut asta!

Totusi, la o simpla privire, putem observa ca cele mai populare marci de autoturisme erau Volkswagen, Opel si BMW. Topul continua cu Audi, Ford, Dacia, Mercedes-Benz, Renault, Daewoo (o marca in voga la acea vreme), Peugeot si Skoda.

Legat de utilitare, marcile populare erau Mercedes-Benz, Volkswagen, Dacia, Ford, Renautl, Iveco Fiat si Peugeot.

Dealerii si parcurile auto isi faceau si ei aparitia, iar topul era dominat de Automobile Bavaria, un cunoscut dealer autorizat pentru marca BMW. Acestia erau urmati de G.M.D. Auto Group, Lecarro Automobile, TopCars Pipera, Robot Baia Mare, Colours Auto si Hemus Auto.

Ce marci prefera romanii acum si ce masini cumpara?

Lucrurile s-au schimbat de-a lungul anilor si site-ul autovit vine cu un nou design, dar si cu noi preferinte a clientilor in ceea ce priveste masinile second hand. In primul rand, anunturile cu masini noi reprezinta un procent destul de mic, pentru ca romanii prefera masinile second hand in primul rand datorita pretului.

Clasamentul marcilor s-a schimbat si el si pe primul loc se afla acum BMW, urmata de Mercedes-Benz si Audi. Acestea sunt urmate de marci precum Ford, Skoda si Dacia. Bineinteles, motorizarile diesel sunt printre cele mai populare, urmate de cele pe benzina si de tip hibrid. Iata si care sunt cele mai fiabile masini second hand in 2020!

BMW Seria 3 este cea mai populara masina second hand, desi acest lucru nu este o surpriza deoarece observam din ce in ce mai multe astfel de automobile pe strazi. Alte modele foarte populare de la BMW sunt Seria 5, X5 si Seria 7. Poti citi si ce alternative ai daca vrei sa verifici masina si ai exclus din start CarVertical.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter