Cum arata si cat costa cel mai scump model Lamborghini vandut in Romania

Chiar daca nu multi o considera, Romania ramane o piata destul de importanta pentru masinile foarte scumpe, iar dovada este multitudinea de modele care se gasesc la vanzare. Cum arata si cat costa cel mai scump model Lamborghini vandut de un dealer din Romania?

Cum arata si cat costa cel mai scump model Lamborghini vandut in Romania

Romania este o piata destul de importanta pentru producatorii de masini premium, pentru ca romanii sunt mari amatori. Chiar si masinile foarte scumpe isi gasesc proprietari la noi in tara si aici vorbim despre modele produse de Rolls-Royce, Ferrari, Bentley sau Lamborghini.

Chiar si siteurile de anunturi sunt pline cu masini scumpe de vanzare, cu toate ca pandemia de coronavirus (Covid-19) a cam oprit vanzarile de automobile. Totusi, am decis sa vedem care este cel mai scump model Lamborghini si cum arata acesta.

Care este cel mai scump model produs de Lamborghini?

Atunci cand vine vorba de exclusivitate, clientii sunt mari amatori de masini scumpe, mai ales cand vorbim despre modele produse de Lamborghini. Este si cazul modelului Veneno, care a facut furori printre colectionar, pentru ca productia a insemnat doar 5 exemplare. Totusi, doar 3 exemplare au ajuns la clienti pentru ca un model Veneno a fost construit pentru testare (exemplarul cu numarul zero), iar un al doilea a fost oprit pentru a fi expus in fabrica.

Citeste si: Cum arata si cat costa cel mai scump model Ferrari scos la vanzare pe autovit.ro

Lamborghini Veneno a sosit cu un design complet diferit pentru un model al producatorului Italian, insa productia extrem de limitata de doar 3 exemplare l-a facut extrem de dorit printre colectionari.

Sub acest design se afla acelasi motor V12 oferit si pe Aventador, ce dezvolta 750 de cai putere si 690 Nm. Performantele sunt impresionante: 0-100 km/h in doar 2.8 secunde, 0-200 km/h in 8.4 secunde, 0-300 km/h in 25.1 secunde si o viteza maxima de 355 km/h.

Clientii care au dorit un exemplar Lamborghini Veneno au achitat in jur de $4.5 milioane, dar pretul pentru care se vinde acum un exemplar este de $9.4 milioane!

Ce pret are cel mai scump Lamborghini de pe Autovit?

Ei bine, cel mai scump model Lamborghini aflat pe Autovit este Urus, primul Super SUV lansat pe piata. Urus a debutat pe piata in decembrie 2017 si vine cu un motor V8 de 4.0 litri, ce dezvolta 650 de cai putere. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in doar 3.6 secunde, in timp ce viteza maxima depaseste 300 km/h.

Modelul aflat la vanzare pe Autovit este de culoare neagra, vine cu jante de 22 inch, acoperis panoramic, head-up display, un sistem audio Bang & Olufsen Advanced 3D si lista continua. Pretul pentru un astfel de exemplar este de 315.980 euro cu TVA inclus. Odometrul arata doar 50 de km, practic vorbim despre un model nou.

Doritorii trebuie sa stie ca acest model poate fi cumparat si in leasing, iar garantia poate fi extinsa de producator pana la 10 ani sau 200.000 de kilometri si costa 2000 Euro/2 ani.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Lamborghini

Newsletter