Cum arata si cat costa cel mai scump iaht scos la vanzare pe olx

Ambarcatiunile ocupa si ele un loc in inima pasionatilor, chiar daca vorbim despre persoane cu un anumit statut social, care isi permit cel putin o masina de lux. Si totusi, cum arata si cat costa cel mai scump iaht scos la vanzare pe olx? Iata ce am gasit!

Cum arata si cat costa cel mai scump iaht scos la vanzare pe olx

Fie ca vorbim despre un pescar, fie ca vorbim despre un pasionat, ambarcatiunile ocupa si ele un loc in inimile anumitor romani cu dare de mana. Chiar daca vorbim despre persoane care isi permit cel putin o masina de lux, ambarcatiunile aflate la vanzare nu sunt atat de scumpe, deoarece piata nu este atat de dezvoltata. Iata cat costa cel mai scump iaht scos la vanzare pe olx.

Alena 58 Sport Fly

Alena 58 Sport Fly este cel mai scump iaht aflat la ora actuala de vanzare pe olx. Conform anuntului de vanzare, constructia acestui iaht a inceput in anul 2009 si a fost finalizata in 2019, iar in tot acest timp ambarcatiunea a stat pe uscat in santierul navan Innovazioni e Progetti.

Citeste si: Top 7 barci inspirate de masini! Ce ai conduce?

De designul acestui iaht s-a ocupat Michele Carnevale, face parte din Categoria A – fara limite, are o lungime de 17.53 metri si o greutate de 18.700 kg. Mai mult, ofera 2 motoare Man 800, diesel, ce dezvolta un total de 1600 de cai putere, iar capacitatea rezervoarelor de combustibil este de 1800 litri. Viteza maxima este de 30 kph.

Ca si dotari, Alena 58 Sport Fly vine cu aer conditionat cald si rece, generator Mase 7kW, boiler, Bow Thruster, radar & GPS Plotter, TV Samsung de 32 inch, pasarela hidraulica Besenzoni, dar si trei saltele duble de plaja.

Pretul unei asemenea biuterii este pe masura, 450.000 de euro, iar cei interesati trebuie sa stie ca ambarcatiunea se afla in Arad. Un chilipir, daca il comparam cu iahturile Bugatti Niniette!

Monterey CR 246

Nu ne-a luat mult sa gasim si o oferta mai accesibila pe olx. Vorbim despre o barca Monterey CR 246, ce foloseste un motor inboard Volvo Penta 500 V8 Duoprop, ce genereaza 205 cai putere.

Ambarcatiunea mai are un motor de rezerva outboard, ofera 8 locuri, canapele ce au fost recent tapitate, flapsuri mecanice si automate, 3 ancore, vinch electric pentru ancora, o barca de salvare gonflabila cu vasle, colac de salvare pentru situatii de urgenta, 8 veste, 2 stingatoare, 2 dormitoare, baie, panou solar, boiler pentru a asigura apa calda, chiuveta, aragaz, frigider, TV, prelate pentru vizibilitate, prelate cu plase de tantari, lumini ambientale, dar si un sistem audio.

Tara de provenienta a acestui ambarcatiuni este SUA, anul de productie este 1994 si a fost inmatriculata in Romania in septembrie 2019. Conform anuntului, arata si functioneaza impecabil si poate fi a dumneavoastra pentru 24.000 euro, negociabil. Desigur, nu arata atat de bine precum o barca Ferrari cu doua motoare V8!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter