Cum arata si cat costa cel mai scump Bugatti Chiron scos la vanzare pe mobile.de

Bugatti Chiron este una dintre cele mai scumpe si mai rapide masini din lume, insa productia este limitata, asa ca dealerii auto profita si cer sume exorbitante. Iata cum arata si cat costa cel mai scump Bugatti Chiron scos la vanzare pe mobile.de.

Cum arata si cat costa cel mai scump Bugatti Chiron scos la vanzare pe mobile.de

Numele de Bugatti este asociat cu masini extrem de scumpe si foarte rapide, asa ca era de asteptat ca dealerii auto sa profite de pe urma acestor automobile. Astfel, daca vrei sa cumperi un Bugatti Chiron si nu vrei sa astepti cativa ani pana ce masina iti va fi livrata, poti apela la un model aflat in posesia unui dealer auto.

Dezavantajul este ca vei plati mult mai mult pe masina, pentru ca acestea au devenit o afacere profitabila si dealerii pot castiga sume enorme de pe urma vehiculelor. Iata cat costa si cum arata cel mai scump Bugatti Chiron scos la vanzare pe mobile.de.

Ce pret are un Bugatti Chiron si ce ofera?

Pentru cei ce inca nu stiu, Bugatti Chiron vine cu un motor W16 de 8.0 litri, ce ofera nu mai putin de 1.500 de cai putere si 1.600 Nm disponibili intre 2.000 si 6.000 rpm. Performantele sunt exceptionale, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in 2.5 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronica la 420 km/h. Fara limitarea electronica, viteza maxima poate ajunge la 460 km/h.

Citeste si: Iata de ce Bugatti Chiron nu poate atinge viteza de 480 de km/h

Producatorul francez va construi doar 500 de exemplare, iar pretul de pornire este de 2.4 milioane de euro. Bineinteles, pretul creste foarte rapid daca vorbim despre o editie speciala sau despre culori sau materiale exclusiviste.

Clientii care comanda un Bugatti Chiron nu se uita la bani, dar trebuie sa aiba rabdare pana ce vor primi vehiculul. Fiecare masina este asamblata manual, asa ca este nevoie de 6 luni pentru a construi una si de 1.800 de piese. 20 de angajati se ocupa de asamblarea modelelor, asa ca acum intelegi de ce dureaza atat de mult pentru a construi un Bugatti Chiron.

Cat costa cel mai scump Bugatti Chiron de pe mobile.de?

Revenind la cel mai scump Bugatti Chiron de pe mobile.de, trebuie sa va spunem ca un dealer auto a scos la vanzare o editie speciala Sport Noire. Vorbim despre o editie a carei pret de pornire este de 3.3 milioane euro si a carei productie va fi limitata la doar 20 de exemplare.

Chiron Sport Noire a marcat momentul cand productia Chiron a ajuns la jumatate, mai exact 250 de automobile au fost livrate catre clienti. Mai putin de 100 de automobile mai sunt disponibile pentru a fi comandate de catre clientii marcii, asa ca daca vreti una trebuie sa va grabiti.

Revenind la Chiron Sport Noire, trebuie sa stiti ca Bugatti a crescut puterea motorului la 1.600 de cai, iar exteriorul din fibra de carbon mata arata incredibil de bine. Toate detaliile acestei editii sunt vopsite in negru, asa ca numele nu este o surpriza.

Modelul disponibil la vanzare are 100 de kilometri rulati, iar pretul este de 4.3 milioane de euro, adica mai scump cu un milion de euro peste pretul la care este vandut oficial. Totusi, automobilul poate deveni o afacere buna pentru viitorul proprietar, pentru ca poate creste si dupa achizitionare.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Bugatti

Newsletter