Cum arata si cat costa cel mai ieftin model Dacia Logan pe Autovit?

Pandemia de coronavirus (Covid-19) a redus drastic vanzarile de masini second hand de pe autovit.ro. Mai mult, aceste vremuri grele au redus si preturile automobilelor la mana a doua. Un Logan a ajuns sa fie mai ieftin ca un telefon.

Cum arata si cat costa cel mai ieftin model Dacia Logan pe Autovit?

Stim cu totii ca masinile second hand nu se mai vand ca anul trecut, atunci cand nu aveam nici pandemie de coronavirus (Covid-19), nici stare de urgenta. Preturile automobilelor la mana a doua au scazut si ele, deoarece nu mai sunt interesate atat de multe persoane de achizitia unei masini.

Cand a debutat Dacia Logan pe piata?

Pentru cei ce nu stiu, Logan este primul model construit de Dacia, dupa ce compania a fost cumparata in anul 1998 de francezii de la Renault. Logan trebuia sa devina cel mai accesibil model, asa ca inginerii au avut o treaba foarte grea, pentru ca trebuiau sa tina costurile sub control.

Citeste si: La cati kilometri se rupe, de fapt, distributia la Dacia Logan

Dacia Logan si-a facut debutul in anul 2004 si cel mai ieftin model avea un pret de 5.900 de euro, in timp ce clientii care optau pentru cea mai scumpa versiune, trebuiau sa plateasca 11.200 euro.

Cu toate ca Renault nu avea planuri sa vanda modelul in Europa de Vest, Dacia Logan a ajuns in showroom-urile producatorului in anul 2005. Surpriza a fost imensa, pentru ca vanzarile modelului Logan au mers foarte bine! Erau destui clienti care cautau masini ieftine, pe care le puteau repara si singuri. Pretul de pornire al unui model Logan pentru clientii din Europa de Vest era de 7.500 de euro.

In anul 2007, Dacia Logan a ajuns si in India, printr-un parteneriat cu Mahindra. India a fost prima piata unde modelul Logan s-a vandut cu volan pe partea dreapta. Desigur ca si in India, Dacia Logan a fost un succes instant. In anul 2008, Dacia Logan a primit primul facelift.

Cat costa si cum arata cel mai ieftin model Dacia Logan pe Autovit?

Nu ne-a luat mult sa gasim un model Dacia Logan second hand cu un pret foarte mic. Modelul despre care vorbim este produs in anul 2006 si are un motor de 1.5 litri, pe motorina, care genereaza 65 de cai putere.

Bineinteles, pentru ca vorbim despre un model vechi de 14 ani, kilometrajul este pe masura: 217.471 km rulati. Totusi, la capitolul dotari, acest Logan vine cu aer conditionat si jante din aliaj usor. Pretul cerut pe acest automobil second hand este de 650 de euro.

Daca ne uitam atenti la poze, putem vedea urmele de rugina de pe pragurile masinii, dar si mici indoituri si zgarieturi pe caroserie. Scaunul soferului trebuie si el schimbat, deoarece exista o mica gaura.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter