Cum arata si cat costa cea mai ieftina masina electrica scoasa recent la vanzare in Statele Unite

Masinile electrice sunt destul de scumpe, stim cu totii asta. Totusi, se pare ca producatorii ofera noi modele, din ce in ce mai ieftine. Iata cum arata si cat costa cea mai ieftina masina electrica scoasa recent la vanzare in Statele Unite.

Cum arata si cat costa cea mai ieftina masina electrica scoasa recent la vanzare in Statele Unite

Daca esti in cautarea unei masini electrice extrem de ieftine, o sa iti prezentam ultima „opera” a chinezilor. Acestia incep sa intre pe piata americana si ofera alternative din ce in ce mai ieftine, la alte branduri cu traditie, inclusiv Tesla. Iata cum arata si cat costa cea mai ieftina masina electrica scoasa recent la vanzare in Statele Unite.

Ce pret are cel mai scump model electric de la Tesla

Mai intai, haideti sa vedem ce preturi au modelele de la Tesla, pentru a va putea face o idee despre pretul cu care chinezii vand micuta lor masina electrica.

Citeste si: Cum arata primul BMW full electric din istorie. A fost construit in 1972

Cei care isi doresc un vehicul electric de la Tesla, trebuie sa fie pregatiti sa plateasca de la $69.490 pentru un Model S sau de la $31.690 pentru modelul entry-level si anume Model 3.

Tesla Model Y are un pret de pornire de $43.690, in timp de Tesla Model X porneste de la $74.690. Autonomia modelelor electrice de la Tesla este si ea impresionanta, ajungand pana la 650 km.

Cat costa cea mai ieftina masina electrica din Statele Unite?

Revenind la noua masina electrica ajunsa in Statele Unite, trebuie sa va spunem ca aceasta este produsa de compania chineza Kandi, care a primit aprobarea autoritatilor in anul 2019 sa vanda doua modele electrice in America.

La aproape un an de la primirea aprobarii, Kandi a anuntat ca va incepe vanzarile masinilor electrice si primele doua modele care vor veni pe piata sunt K27 si K23.

Conform companiei, Kandi va incepe vanzarile primelor masini electrice in Dallas, dar chinezii vor sa se extinda destul de repede si vor anunta mai multe in cadrul unui eveniment ce va avea loc pe data de 18 august.

Modelul Kandi K27 este un vehicul de mici dimensiuni ce vine cu o baterie de 17.69 kWh, oferind o autonomie de cel mult 160 km. Pretul pare a fi cheia, pentru ca modelul chinezilor costa $20.499, insa dupa ce sunt aplicate ajutoarele de la guvern pentru cei ce cumpara masini electrice, pretul scade la $12.999. In unele state, reducerile pot atinge $10.000.

Kandi K23 este mai mare ca modelul mentionat mai sus, asa ca acesta vine si cu o baterie ce ofera o capacitate de 41.4 kWh. Drept urmare, autonomia creste si ea la 290 km. Totusi, pretul creste si el, asa ca modelul K23 costa $29.999. Vestea buna e ca reducerile de pret oferite pentru cei ce achizitioneaza masini electrice este de aproape $20.000, in anumite state, ceea ce inseamna un pret apropiat de modelul MINI SE ce ofera o autonomie de doar 177 km.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter