Cum arata si cat costa cea mai dotata si luxoasa duba de la Mercedes-Benz

Cum arata si cat costa cea mai dotata si luxoasa duba de la Mercedes-Benz

Cu toate ca multi dintre noi asociaza dubele cu o masina de transport marfuri, iata ca Mercedes-Benz vrea sa ne demonstreze contrariul. Cum arata si cat costa cea mai dotata si luxoasa dupa de la producatorul german.

Dubele sunt asociate de obicei cu caratul de marfa, asa ca suntem obisnuiti cu dotari saracacioase si un design simplu pentru interior. Iata ca Mercedes-Benz vrea sa ne demonstreze contrariul, asa ca a introdus cea mai luxoasa versiune a modelului Sprinter.

Cum arata si cat costa cea mai dotata si luxoasa dupa de la Mercedes-Benz care face concurenta serioasa unor modele cu traditie. Ce trebuie sa stii despre acest Sprinter si ce pret are.

Ce dotari are cea mai luxoasa duba de la Mercedes-Benz?

Ei bine, acest model vine cu niste dotari serioase, dar si cu preturi pe masura. Totusi, trebuie sa intelegi ca totul costa, asa ca daca vrei sa optezi pentru o culoare mai interesanta, trebuie sa platesti in jur de 1.000 de euro. Vorbim despre un model Mercedes-Benz, asa ca nu ne mira asa de tare.

Citeste si: Cum arata noul Mercedes-Benz S-Class. Interiorul masinii a fost complet dezvaluit. VIDEO

Daca nu o sa te impresioneze asa de tare exteriorul, designul interior sigur te va face sa apreciezi mai mult acest model. Pachetul pentru soferi costa 1.200 euro si adauga un volan premium cu o multime de butoane care iti vor usura viata, dar si oglinzi incalzite sau sistemul de avertizare punct mort.

Motorul este si el punctul forte al acestui model, asa ca vorbim despre un V6 de 3.0 litri, diesel, care ofera 188 cai putere si 440 Nm.

Alte dotari ale modelului Sprinter Crew Van includ camera pentru marsarier, un asistent extrem de util atunci cand parchezi in locuri stramte. Mai mult, modelul se poate echipa cu pachetul premium ce costa peste 1.200 euro si adauga la dotari frana de urgenta automata, sistemul de mentinere a benzii de rulare, sistemul de infotainment MBUX, dar si stergatoare cu stropitoare incluse.

Pachetul Premium Plus adauga un ecran mai mare pentru sistemul de infotainment, navigatie, dar si incarcare wireless pentru dispozitivele compatibile sau senzori de parcare. Toate acestea pentru nu mai putin de 2.500 euro.

Ce pret are cea mai luxoasa duba de la Mercedes-Benz?

Dupa cum ai vazut, modelul Mercedes-Benz Sprinter Crew Van vine cu o multime de dotari, iar multe dintre acestea nu sunt ieftine. Tocmai de aceea, pretul total al dubei nu o sa mai surprinda pe nimeni.

Pretul de pornire al unui Mercedes-Benz Sprinter Crew Van incepe de la aproape 40.000 de euro, insa trebuie sa va spunem ca acesta creste si mai mult atunci cand echipam modelul cu toate dotarile optionale.

Tocmai de aceea, pretul unui model Sprinter Crew Cab echipat cu toate dotarile optionale ajunge la frumoasa suma de 70.000 de euro. Nu uitati ca vorbim despre un Mercedes-Benz, asa ca nu trebuie sa fim surprinsi!

VIDEOCLIPUL ZILEI