Cum arata un Opel Vectra dupa 20 de ani. Nici unele masini din 2015 nu sunt atat de ingrijite

Opel Vectra este o parte din istoria producatorului german si cu toate ca modelul nu mai este produs, exista foarte multi soferi atasati de masina lor. Este si cazul acestui exemplar, vechi de 20 de ani, care arata mai bine ca unele masini produse dupa anul 2015.

Cum arata un Opel Vectra dupa 20 de ani. Nici unele masini din 2015 nu sunt atat de ingrijite

Cand spui Opel Vectra, unii soferi din ziua de astazi nu stiu exact despre ce model vorbim, insa trebuie sa stiti ca aceasta masina a scris istorie pana in anul 2012.

Cu toate ca productia modelului Vectra s-a incheiat, exista soferi care inca tin la masina lor si o ingrijesc ca pe ochii din cap. Este si cazul acestui sofer, a carui masina veche de 20 de ani arata mai bine ca unele automobile produse dupa anul 2015.

Cand a debutat Opel Vectra?

Prima generatie Opel Vectra (A) a fost introdusa pe piata in anul 1988 si a fost succesorul modelului Ascona (C). In anul 1989, Opel a introdus si un coupe ce avea la baza modelul Vectra, pe nume Calibra. Da, acel coupe impresionant care inca mai are fani si in ziua de astazi.

Citeste si: 10 masini de evitat pentru romanul de rand. Sunt paguba la buzunar!

Anul 1995 a insemnat si oprirea productie modelului Vectra A, dar si introducerea celei de-a doua generatii a modelului, Vectra B. Sedanul a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt, insa premiera a insemnat si un model break. Totusi, acest model nu a fost pe placul tuturor, pentru ca Jeremy Clarkson a refuzat sa il conduca si Vectra B a intrat in topul celor de la Top Gear pentru cea mai proasta masina construita in ultimii 20 de ani.

In anul 2002, Opel a prezentat Vectra C, cea de-a treia generatie a modelului. Vectra C era oferit ca sedan, dar si ca hatchback, o versiune ce a primit numele GTS. Versiunea break a sosit in anul 2003. Productia celei de-a treia generatie s-a oprit in anul 2008.

Pentru cei ce nu stiu, Opel Vectra a fost inlocuit de modelul Insignia, care si-a facut locul pe lista celor mai proaste 10 modele de masini.

Cum arata un Opel Vectra B dupa ce a fost condus 20 de ani?

Modelul despre care vom vorbi astazi este un Opel Vectra B Facelift, fabricat in anul 2001. Norma de poluare este, spre surprinderea multora, Euro 4.

Cu toate ca masina are 20 de ani, acest exemplar nu are urme de rugina. Bineinteles, trebuie sa mentionam si faptul ca apartine unui pasionat, asa ca nu ne mai surprinde acest lucru absolut deloc.

Sub capota, gasim un motor foarte bine intretinut, desi unele piese isi arata varsta. Este ceva normal, pentru nu toate corespund cu normele din prezent.

Interiorul de piele este impecabil si vorbim despre materiale de calitate care s-au pastrat destul de bine. Pana si plafonul masinii este in stare foarte buna si nu este dezlipit.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter