Cum arata locul de parcare din Bucuresti care costa cat o garsoniera. FOTO

Cum arata locul de parcare din Bucuresti care costa cat o garsoniera. FOTO

Sa platesti pe un loc de parcare mai mult decat pe o garsoniera pare o nebunie, mai ales cand acest lucru se intampla in Romania. Iata cum arata locul de parcare din Bucuresti care costa cat o garsoniera.

Atunci cand citeam despre locurile de parcare vandute pentru mii de euro, ne gandeam ca nu vom vedea niciodata acest lucru si in Romania. Ei bine, ne-am inselat, pentru ca deja au inceput sa apara locuri de parcare de vanzare, iar sumele cerute sunt exorbitante. Iata cum arata locul de parcare din Bucuresti care costa cat o garsoniera.

Cat costa un loc de parcare in zona Dristor?

Nu este prima data cand vorbim despre locuri de parcare din Bucuresti si preturile exorbitante la care sunt vandute. Bineinteles, la ridicarea preturilor ajuta si statisticile care spun ca exista aproximativ 20.000 de locuri de parcare publice si 250.000 de locuri de resedinta, la 1.5 milioane de masini care circula zilnic in Bucuresti.

Citeste si: Un YouTuber a gasit din greseala o parcare plina de masini de lux abandonate. FOTO

Tocmai din acest motiv, este o criza de locuri de parcare. Chiar daca vrei sa iti cumperi un loc de la primarie, vei astepta undeva la 3-4 ani. Insa, daca vrei sa sari peste acesti pasi si cauti un loc de parcare in Dristor, spre exemplu, vei plati nu mai putin de 7.500 de euro.

Stim, valoreaza mai mult decat o Dacia Logan, insa nu stim exact daca este cineva care ar da acesti bani pe un astfel de loc de parcare. Conform anuntului postat pe OLX, acest loc de parcare este situat pe strada Emanoil Buteica. Nu vorbim despre un loc situat intr-un garaj, ci despre un loc in aer liber, intr-o zona cu supraveghere video.

Cum arata un loc de parcare din Bucuresti, care costa cat o garsoniera?

Lovul de parcare despre care vorbim in acest articol este in Bucuresti, mai exact in garajul complexului Asmita Gardens. Conform anuntului, locul de parcare este situat in dreptul usilor de acces lift T4, T2.

Pretul o sa va dea pe spate, pentru ca vanzatorul cere nu mai putin de 15.000 de euro. Bineinteles, daca o sa cumparati un loc de parcare in acel complex rezidential, este necesar sa aveti si un apartament acolo, pentru ca altfel, tranzactia este absolut inutila.

Nu credem ca exista cineva care isi cumpara un loc de parcare in acel complex, fara sa locuiasca in el. Totodata, nu uitati ca acel complex este destul de izolat de restul cladirilor.

Totusi, bucurestenii nu trebuie sa riste si sa parcheze automobilele pe trotuare, pentru ca amenzile sunt intre 580 si 725 de lei, iar soferii primesc si un „bonus” de trei puncte de penalizare. Soferii care parcheaza masinile in spatiile verzi primesc aceeasi amenda.

Mai mult, atunci cand parcarea este permisa pe trotuar, spatiul lasat pietonilor trebuie sa aiba cel putin un metru latime, pentru ca aacestia sa poata circula. Masinile mai trebuie lasate la o distanta mai mare de 10 metri de o intersectie, o statie a unui mijloc de transport sau a unei treceri de pietoni.

VIDEOCLIPUL ZILEI