Cum arata si cat costa cel mai scump TIR scos la vanzare pe Autovit

TIR-urile sunt extrem de importante in ziua de astazi, deoarece chiar si in criza provocata de pandemia de coronavirus (Covid-19) depindem de transportul marfurilor. Am decis sa vedem, ce pret are cel mai scump TIR scos la vanzare pe Autovit.

Cum arata si cat costa cel mai scump TIR scos la vanzare pe Autovit

Chiar daca vanzarile de masini second hand au scazut, TIR-urile nu intra in aceasta categorie, deoarece transportul de marfuri inca este foarte important. Am decis sa vedem ce pret are un TIR pe Autovit pe timpul pandemiei de coronavirus (Covid-19).

MAN Tgx 35.520 8x4-4 BI

Primul model gasit este un MAN Tgx 35.520 8x4-4 BI. Vorbim despre un model ce costa 129.900 euro si are un rulaj de 1.000 de km. Capul de tractor este vandut de un dealer din Germania, pretul este Net si se emite factura.

Citeste si: Cum arata si cati euro costa cea mai scumpa macara SH vanduta pe olx.ro

Anul de fabricatie este 2007, ofera un motor diesel, iar puterea generata de acesta este de 513 cp.

Mercedes-Benz Arocs 3263 k 8X4

Al doilea model gasit, este un Mercedes-Benz Arocs 3263 k 8X4, ce are un rulaj de 1.000 km. Vorbim despre un cap de tractor cu anul de fabricatie 2016, 617 cai putere, un motor diesel cu norma de poluare Euro 6 si cutie de viteze automata.

Modelul vine cu numeroase optiuni ca incalzire auxiliara, suspensie pe perne de aer, oglinzi exteriorare electrice, ABS si pilot automat. Pretul acestui model este de 126.500 euro fara TVA. Dealerul este din Germania si poate emite factura.

DAF XF 480 6x2 Steering-Axle

Un model DAF XF 480 6x2 Steering-Axle vine cu un pret de 97.600 euro, pret Net si se ofera factura. Dealerul este din Olanda si conform anutului, capul de tractor are 99.784 km, ceea ce este foarte putin avand in vedere scopul acestor utilitare. Motorul genereaza 480 cp si are norma de poluare Euro 6. Un model perfect pentru Crina, soferita de TIR care duce livreaza alimente italienilor.

Volvo FH EEV

Urmatorul anunt ce ne-a atras atentia este un cap de tractor marca Volvo, si anume modelul FH EEV. Este vandut de un dealer din Romania si are doar 3.000 de km rulati. Capacitatea cilindric a motorului care genereaza 460 cp este de 13 litri si este conectat la o cutie de viteze automata. Norma de poluare este Euro 6.

Anul de fabricatie este Ianuarie 2020, beneficiaze de service Gold 36 de lini sau 450.000 km, are o garantie de 36 de luni.

La capitolul optiuni, vanzatorul spune ca acest cap de tractor vine cu anvelope Michelin, pachet deflectoare, climatizare automata, clima pe stationare, faruti Bixenon, senzori de ploaie si lumini, Line Assist, directie dinamica, sistem de avertizare coliziune si franare automata, ESP si pachet Dynafleet platit pentru 1 an. Perfect pentru un sofer de TIR din Romania.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter