Cum arata un BMW X3 rasturnat si cu stalpii inlocuiti. A fost ”aranjata” de un samsar si scoasa la vanzare

Teapa cu masini second hand nu este ceva nou si probabil va continua ani de zile pentru ca tot timpul vor exista samsari si clienti dornici de chilipiruri. Iata cum arata un BMW X3 rasturnat, cu stalpii inlocuiti, care a fost „aranjata” de un samsar si scoasa la vanzare.

Cum arata un BMW X3 rasturnat si stalpii inlocuiți. A fost ”aranjata” de un samsar si scoasa la vanzare

Atunci cand cauti un chilipir in forma unei masini second hand, trebuie sa fii foarte atent, deoarece risti sa iei o teapa de zile mari. Asa ca, trebuie sa fii atent ce vrei sa cumperi.

Totusi, samsarii lucreaza la foc continuu si ultima lor opera este un BMW X3 rasurnat, cu stalpii inlocuiti. Ea a fost aranjata de un samsar si scoasa la vanzare, pentru un client "dornic" de a fi pacalit.

Cand a debutat BMW X3?

Prima generatie BMW X3 (E83) a debutat in anul 2003 si folosea platforma de pe Seria 3. BMW a introdus X3 ca un rival pentru Mercedes-Benz GLK (ulterior, numele s-a schimbat in GLC), Audi Q5, Porsche Macan, Jaguar F-Pace sau Volvo XC60. Modelul era construit in Graz, Austria, de Magna Steyr.

Citeste si: Cat costa, de fapt, un BMW Seria 3 in reprezentantele din Germania, Franta sau Italia in comparatie cu Romania

Primul facelift al modelului X3 a sosit in anul 2007 si includea un nou design pentru bara fata si spate, motoare noi, un nou design pentru interior si o suspensie updatata. Productia primei generatii s-a oprit in anul 2010.

A doua generatie BMW X5 (F25) a debutat in anul 2010. Ca si noutate, productia s-a mutat din Austria, la fabrica producatorului din Greer, Carolina de Sud. Mai mult, a doua generatie era aproape la fel de mare ca prima generatie BMW X5 (E53).

Productia a inceput in anul 2010, iar in anul 2014 a primit un facelift (LCI – Life Cycle Impulse). Schimbarile includeau faruri noi, un nou design pentru grila fata, un nou design pentru bara fata si spate, dar si oglinzi exteriorare cu semnalizare.

Cea de-a treia generatie BMW X3 (G01) a debutat in anul 2017, cu un design creat de Calvin Luk. Ca si noutati, mentionam faruri LED, stopuri LED, dar si un ecran tactil de 12.5 inch pentru interior.

Cum arata un BMW X3 rasturnat, cu stalpii inlocuiti, si scos la vanzare de samsari?

Revenind la modelul BMW X3 pe care samsarii vor sa il vanda, mai exact un model din a doua generatie (F25), iata ce au descoperit baietii de la Masina Potrivita.

Chiar daca pentru un ochi neprofesionist masina arata ok, problemele sunt destul de mari. Ea a fost rasturnata, stalpii A, B, C si D au fost taiati, si i s-a pus un nou acoperis.

Problemele nu se termina aici, pentru ca masina a mai fost lovita in fata si in spate. Cu toate acestea, se pare ca rula destul de bine.

Bineinteles, la prima vedere nu iti dai seama. Dar, la o inspectie mai atenta, se poate vedea ca masina a fost chituita la fiecare stalp. Samsarii au incercat sa ascunda urmele si au vopsit pana si suruburile, pentru a ascunde orice indiciu. Lufturile usilor nu se mai aliniaza si exista clar o diferenta de culoare.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter