Cum arata un Audi Q7 cu peste 800.000 de kilometri la bord. Dar stai sa vezi cat cere actualul proprietar pe ea!

Audi Q7 este visul oricarui roman, trebuie sa recunoastem. Dar, se pare ca nici acestia nu ar cumpara un asemenea SUV cu 800.000 de kilometri rulati, cu toate ca pretul este atragator.

Cum arata un Audi Q7 cu peste 800.000 de kilometri la bord. Dar stai sa vezi cat cere actualul proprietar pe ea!

Un Audi Q7 second hand pare o idee foarte buna, dar ce te faci atunci cand SUV-ul are peste 800.000 de kilometri rulati? Pretul poate fi atragator, insa cat de fiabil mai este un automobil care are un asemenea rulaj?

Cand a debutat Audi Q7?

Haideti sa aflam intai cateva lucruri despre Audi Q7. Cand a debutat acesta? Ei bine, prima generatie (Typ 4L) a fost prezentata in anul 2005 si folosea platforma PL71 dezvoltata de grupul Volkswagen.

Citeste si: Cum arata un Audi A4 cu peste 3.000.000 de kilometri scos la vanzare pe autovit de un parc auto din Romania

Conceptul care anunta Audi Q7 s-a numit Pikes Peak Quattro, iar versiunea de productie a sosit cu suspensia adaptiva, dar si cu un sistem in premiera pentru marca germana si anume Side Assist. Pentru cei ce nu stiu, sistemul Side Assist ofera mai multa siguranta pentru sofer deoarece il anunta prin semnale luminoase sau acustice.

Poate va mai amintiti, Audi Q7 a fost singura masina de serie din lume, care a introdus motorul diesel V12 ce dezvolta 500 de cai putere. Un asemenea motor, putea sa ofere modelului o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 5.5 secunde.

Faceliftul modelului Q7 a venit in 2010 si oferea faruri LED, stopuri LED optionale, design nou pentru jante, dar si un nou design pentru partile din fata si din spate.

A doua generatie Audi Q7 (Typ 4M) a fost introdusa in anul 2015 si ofera o versiune plug-in hybrid numita Q7 e-tron Quattro. In 2019, modelul Q7 a primit un facelift care a introdus un nou design pentru grila fata, pentru partea din fata si din spate, dar si un nou design pentru tevile de esapament.

Ce pret are un Audi Q7 cu peste 800.000 km?

Acum, este momentul sa revenim la exemplarul despre care vorbeam, un Audi Q7 cu peste 800.000 de kilometri. Vorbim despre un model Q7 3.0 V6 TDI Quattro, echipat cu un motor diesel de 3 litri ce dezvolta 232 cai putere, conectat la o cutie de viteze automata.

Nu avem detalii daca acest SUV are motorul original sau schimbat, dar stim ca anul de productie este 2003. Asadar, vorbim de o masina care are 13 ani si care arata, bineinteles, urme de uzura. Este ceva normal la o masina cu un asemenea rulaj.

In anuntul postat este raportata o mica problema la motor, dar iarasi, nu putem spune ca nu ne asteptam.

In final, sa vorbim despre pret. Daca initial vanzatorul a cerut 5.000 de euro pentru acest SUV, pretul a ajuns sa scada la 3.365 euro pentru ca nu au fost cereri. Un pret mic, raportat la modelul Audi A5 cu peste 500.000 de kilometri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter