Cristiano Ronaldo si-a luat masina la care viseaza toti pamantenii. L-a costat 11 milioane de euro. Fara taxe!!

Noua masina a lui Cristiano Ronaldo

Sa mai uite putin de regretul eliminarii premature dein Liga Campionilor, acolo unde echipa sa a fost eliminata de Ajax Amsterdam, Cristiano Ronaldo si-a gasit alinarea in cumparaturi. Asa ca a decis sa-si cumpere o noua perla pe care s-o adauge colierului si asa impresionant de masini pe care-l detine deja. 

Fostbalistul lui Juventus Torino si-a achizitionat una dintre cele mai ravnite masini de pe planeta, pentru care a achitat colosala suma de 11 milioane de euro. Pana acum, starul portughez se mandrea cu un model pentru care platise modesta suma de 2.500.000 de euro, insa din aceasta saptamana se poate lauda cu o „fiara” unica.

Cristiano a devenit posesorul unei piese de colectie marca Bugatti La Voiture Noire, este un autoturism fara rival. Este singura unitate realizata pana acum de celebra uzina fondata de excentricul Ettore Bugatti si a fost realizata in amintirea modelului Type 57 Atlantic, vandut in anii '30 in patru exemplare.

Potrivit specialistilor, noua masina a lui Cristiano Ronaldo are un motor de 8.0 litri quad-turbo W16 cu 1.479 de cai putere si o viteza maxima de 418 km/h (cutie cu 7 viteze)!

MAI MULTI DORITORI, UN SINGUR ALES

Asa cum va informam mai sus, Cristiano Ronaldo nu a devenit intamplator posesorul Masinii Negre de la Bugatti. Au existat mai multi doritor, toti la fel de bogati, dar poate mai putin cunoscuti decat fotbalistul considerat de multi specialisti, cel mai valoros din istorie. Pentru ca este un mare fan al marcii, CR7 a fost ales de catre reprezentantii celebrei uzine sa devina proprietarul acestei masini unice. Mai mult, portughezul a fost imaginea faimoasei firme si a promovat modelul Chiron intr-o campanie publicitara. 

MASINILE LUI CRISTIANO

Mare pasionat de masini, Cristiano are un garaj impresionant si daca ar fi sa le dam crezare jurnalistilor de la Daily Mail, de-a lungul carierei sale, acesta a cheltuit 6 milioane de euro pentru masini. Asta pana acum, cand si-a achizitionat modelul despre care am facut referire mai sus. Potrivit sursei citate, in garajul portughezului se odihnesc urmatoarele... bijuterii:

Audi R8 2011 - 170 mii euro
Audi S8 2014 - 90 mii euro
Audi RS5 2016 - 70 mii euro
2x Mercedes S65 AMG Coupe - 250 mii euro
Range Rover Sport SVR - 100 mii euro
Ferrari F12 - 250 mii euro
Porsche 911 Turbo S - 150 mii euro
McLaren MP4-12C - 170 mii euro
Mercedes AMG GLE 63S - 105 mii euro
Chevrolet Camaro SS - 35 mii euro
Bugatti Veyron - 1.7 milioane euro
Bugatti Chiron - 2.5 milioane euro

Newsletter

Whatsapp