Cristiano Ronaldo le face probleme angajatilor companiei Fiat! Iata de ce!

Articol scris de C. Zanfir , in data de 13 Iulie 2018

Se spune ca masinile tari merg mana in mana cu fotbalul. Si asta este o zicala nascuta din hobby-ul fotbalistilor de a-si cumpara automobile frumoase. Dar ce e de facut in momentul in care aceste doua parti nu se mai inteleg cum trebuie? Ce este de facut cand actionarul principal al unei companii ca Fiat investeste in fotbalisti decat sa-si puna banii in conturile companiei care produce automobile?

Juventus Torino a platit suma de 105 milioane de euro pentru un fotbalist: Cristiano Ronaldo. Renumitul jucator de fotbal a fost transferat de la Real Madrid. Ce legatura are? Asa cum spuneam mai sus: Fiat si Juventus au acelasi actionar principal, adica vestita companie de investitii Exor.

Angajatii companiei au vazut aceasta miscare ca pe o amenintare, asa ca au decis sa faca greva timp de trei zile. Angajatii au declarat ca ar fi mai bine ca actionarul principal sa investeasca in muncitori si firma decat sa paseze bani si fotbalisti.

Presa internationala speculeaza ca salariul jucatorului de forbal si o parte din banii pentru transfer vor fi acoperiti dintr-un parteneriat intre Juventus si Fiat, iar sindicatul muncitorilor de la Fiat, mai exact de la uzina Melfi din Italia, nu au avut o parere pozitiva despre aceasta miscare.

Sindicatul muncitorilor afirma ca nu este normal ca in timpuri in care Fiat este nevoita sa faca sacrificii financiare foarte mari, actionarul principal cheltuie banii in vederea cumpararii unui jucator de forbal, fie el acesta si Cristiano Ronaldo.

Dar asta nu este tot ce spune presa… se pare ca in aceasta perioada compania Fiat ar trebui sa investeasca bani in productia unor noi modele caci stim cu totii ca singurele unitati din gama lor mai sunt Panda si Fiat 500. Si chiar producatorul a anuntat ca va ramane doar cu cele doua.

Deci, mai exact, ce se intampla in compania Fiat? Sau… de cand a devenit un colos al fotbalului, Cristiano Ronaldo, oaia neagra a familie Fiat? Nu exista om pasionat de fotbal care sa nu-i recunoasca abilitatile lui Cristiano Ronaldo si nu exista om in lume care sa nu tresara atunci cand aude acest nume.

Dar poate ca visul frumos s-a terminat in ceea ce priveste toata aceasta apreciere a lui Cristiano Ronaldo. Sindicatul muncitorilor de la Fiat cu siguranta nu il vor mai iubi pe jucatorul de fotbal renumit in toata lumea dupa ce investitorul principal in companie arunca banii pe capacitatile sale de a jongla cu mingea, in loc sa investeasca banii in capacitatile lor de a mentine compania pe linia de plutire.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Daca n-am mai spus-o pana acum, trebuie sa o facem in acest articol: Abu Dhabi Motors este "raiul" masinilor BMW mai speciale, modele pe care nu le mai putem gasi...
de - 19 Septembrie 2018
Masinile electrice au avut o crestere semnificativa in ultimii ani, iar acest lucru va duce la scaderea numarului de vehicule care se deplaseaze pe benzina sau motorina. Acest gen de...
de - 18 Septembrie 2018
Trebuie sa plecam de la un fapt surprinzator, cel putin pentru marca germana: succesul de care s-a bucurat modelul Porsche 911 R, lansat in numar limitat. Masina a oferit fanilor...
de - 17 Septembrie 2018
Producatorii masinilor de top incearca de fiecare data sa vina cu noi modele revolutionare. Daca Audi si Mercedes-Benz ne-au aratat in ultimii ani ca au reusit sa produca masini superbe...
de - 12 Septembrie 2018

Cele mai noi anunturi

7200.00 EUR - 19 Septembrie 2018
17850.00 EUR - 19 Septembrie 2018
6850.00 EUR - 19 Septembrie 2018
15990.00 EUR - 19 Septembrie 2018
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare